Skulle man udpege prototypen på en kvalitets-rosé fra Provence, ville 2021-udgaven af Ultimate ikke være et dårligt bud. Den er skruet sammen på en …
Anmeldelser
Rødvin: Sødmefuld med runde hjørner
Sydafrikaner med let spicy næse og toner af mørke hindbær, brombær og boysenbær, tillige en snert af kirsebær. En vis tørhed fra egefadet fornemmes. …
Rødvin: Dybe, parfumerede toner
Cru Bourgeois-vinene fra Médoc-halvøen kan ofte være gode køb, og særligt i en årgang som 2016, der anses for en af de helt store og klassiske, får du …
Rødvin: På kanten til det polerede
Tydelig barbera i duften: Røde og sorte kirsebær, friske krydderurter - primært salvie, timian og basilikum. Varm og moden. Smagen afrundet på kanten …
Rødvin: En pleaser med en smule kant
Dufter kølig, urtet og svagt parfumeret i retning af frugtbolsjer og friske solbær. Tæt og ret koncentreret i smagen, der har en let sødtone, men også …
Rødvin: I perfekt balance
Det italienske køkken gør sig ofte i tomatbaserede retter, og denne chianti fra Rùfina-distriktet matcher i den grad disse. Balancen mellem syren i …
Rødvin: Næsten for voldsom
Det virker nærmest, som om producenten bag denne vin har skullet bruge alt, hvad han havde, af druemateriale. Ned i pressen med det hele - og så ser …
Rødvin: Tæt og tørstofholdig
En vin som denne bør du give tid. Jeg smagte den over to dage, og den var klart bedst på andendagen.Bastant duft af kirsebær på grænsen til det …
Rosévin: Sart næse
Rhône-rosé med sart næse og diskrete frugtnoter af hvid fersken og jordbær i en kalket indpakning. Gør ikke meget væsen af sig i duften - og for så …
Rødvin: Mundudtørrende fadnoter
Dufter til at begynde med af regntung nedfaldsfrugt. Herefter en kombinationen af konfiterede og syrerige bær. Der er kølige krydderurter - …
Rødvin: Frisk og krydret
Duftnuancer af blomme, kirsebær, brombær og oliven spicet op af soltørrede urter og lidt ristede kaffebønner. Så er vi i gang! Og det fortsætter i …
Rosévin: Behagelig, parfumeret sødme
Fra det minimale distrikt Palette kommer denne rosé-darling, der er skruet sammen, som kun de kan gøre det i Provence.Lad dig ikke snyde af …
Dessertvin: Rød muscat
Op gennem 80’erne og 90’erne var det et stort hit at servere de gyldne, søde muscatvine fra Beaume de Venise i det sydlige Rhône. Dem støder man ikke …
Rødvin: Konfiterede kirsebær
Luksus-chianti, der går rent ind, hvad angår modenhed og drikkevenlighed. Der er ikke mange 2015’ere på markedet længere, så benyt lejligheden til at …
Rødvin: Old school chianti
Ret ren i duften, men også temmelig urtet. Frugten er god og moden. Jeg noterer kirsebær- og brombæraromaer tilsat et touch af læder. Vinen har en …