• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Vinstyrke2

  • Anmeldelser
  • Månedens vin
  • Mad & Vin
  • Nyheder
  • Rosé-test
  • Om Vinstyrke2

Mad & Vin

krebs-hvidvincomp

Krebs og kølig hvidvin

august 29, 2017

Sæsonen er i fuld gang, og det er nu, du skal nyde de delikate skaldyr med et godt glas til.Lige nu er det sæson for krebs, og selv om det …

Læs mere

lammekotelet

Et godt glas til påskelammet

april 11, 2017

Saft, kraft og krydring skal der til, hvis vinen skal klare både fedtmarmorering og hvidløg. Lammeelskere har kronede dage i denne tid. …

Læs mere

MG 4525

Barolo – den ultimative trøffelvin

februar 15, 2017

Nebbiolo-druen kan noget helt særligt, når den matches med den delikate svamp.   Dufter barolo af trøfler? Ikke rigtigt. Men visse baroloer kan …

Læs mere

julemad

Det skal du drikke juleaften

december 20, 2016

At parre vin med dansk julemad er lidt af en udfordring.For hvad matcher et måltid, der på én gang består af noget fedt, noget salt, noget sødt og …

Læs mere

iStock 90310323 MEDIUM

Pinot noir til de lettere retter

november 15, 2016

Den sarte, tyndskallede drue matcher især svampe, fjerkræ og fisk.   Pinot noir dyrkes mange steder på kloden og giver oftest delikate, …

Læs mere

rejser-ros

Drik rosé til maden

maj 21, 2016

Pink vin passer perfekt til flere forskellige retter.   De fleste forbinder rosé med en vin, man drikker som aperitif før maden eller som …

Læs mere

ThinkstockPhotos-91815978

Sushi og vin

januar 20, 2016

Læs her, hvilke vintyper der bedst tackler wasabi, soja og ingefær. En knastør hvidvin fungerer bare ikke, når der kommer sushi på bordet. Så er det …

Læs mere

port-and-stilton 4293864404eb808da4fe17

Ost og søde sager

november 3, 2015

Selv om det går glimrende at nyde portvin alene, er der flere muligheder for at matche vinen med noget spiseligt.    Desserter og søde …

Læs mere

svampe-1

Ædel vin til svampe

september 11, 2015

Bourgogne er det oplagte valg, men champignonerne og kantarellerne kan også matches med andre rød- og hvidvine.Sensommer og efterår er sæson for …

Læs mere

laks.jpg

Fyr op under fisken

juli 2, 2015

At grille fisk er en fortrinlig anledning til at drikke god hvidvin. Og i visse tilfælde også rødvin.   Adskillige typer fisk egner sig til …

Læs mere

grillvin

Fem brutale bøfvine

juni 2, 2015

Når kødet kommer på grillen, skal der saft og kraft i glasset.   Grillet kød - gerne med en god barbecue-marinade - har det bedst i selskab …

Læs mere

rabarbertrte

Det sure med det søde

maj 29, 2015

Det kan sagtens lade sig gøre at drikke vin til rabarber.   Vin til rabarber. Glem det - de er simpelthen for syrlige! Og så alligevel ikke. …

Læs mere

asparges

Hvidvin til det hvide guld

maj 7, 2015

Syre er kodeordet, når det handler om at sætte vin til asparges. Lige nu bugner butikkerne af hvide asparges. De første danske er så småt dukket op, …

Læs mere

fjordrejer

Hvidvin og røde rejer

april 14, 2015

Vælg en afdæmpet vin til de sarte skaldyr. Rejer og kølig hvidvin er en klassiker på de danske frokostborde, og når det skal være særlig delikat, er …

Læs mere

salat

Friske vine til forårets grønt

marts 4, 2015

Marts er måneden, hvor de første salater spirer frem. De sarte grønsager kan naturligvis sagtens parres med gode vine. Man skal blot være sikker i …

Læs mere

Tidligere indlæg

Primær Sidebar

Seneste anmeldelser

  • Rødvin: Noget godt er vi vente
  • Rødvin: Fylde, tyngde og sødme
  • Rødvin: Hverdags-bordeaux
  • Rødvin: Mere finesse end power
  • Rødvin: Purung, men tilnærmelig

Copyright © 2023 · Vinstyrke2

Manage Cookie Consent
Vinstyrke2 bruger cookies til at måle statistik og optimere ydelsen af websitet.
Functional cookies Altid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Præferencer
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Vælg muligheder Manage services Vælg forhandler Læs mere om disse formål
View preferences
{title} {title} {title}