Jeg må erkende, at tavel-vinene sjældent appellerer til min rosésmag. Tardieus udgave er særdeles mørk i farven og strutter i duften af hindbær og …
Anmeldelser
Hvidvin: Vidunderlig
Før jeg gik om bord i denne hvidvin fra det diminutive distrikt Condrieu i det nordlige Rhône, havde jeg helt glemt, hvor god vinen herfra kan …
Rødvin: Tør og ganerensende
Jeg undlader at bruge betegnelsen mini-brunello. Vinen er lavet på samme drue, men lagret i kortere tid, og viser allerede tegn på modenhed i farven, …
Hvidvin: Tung i duften
Mørkgylden i glasset og tung i duften med sødladne aromaer af gule og hvide blomster, lemon curd og kvæde. Smagen har toffee-noter og indslag af …
Rosévin: Ganske vellykket
Nedtonet i duften med grønlige, kiwiagtige aromaer. Også en smule floral, men den giver ikke meget fra sig. Behagelig i munden. Der kommer mere fylde …
Hvidvin: Tropisk og parfumeret
Denne unge rhônevin kan sagtens klare en gang grillede, chilikrydrede tigerrejer.Dufter du til den, får du aromaer af saftig pære, akacieblomst og …
Rosévin: En rigtig pleaser
Som rosényder kan man ikke andet end holde af Ultimate Provence. Det er ikke stor rosé, men den er forbandet godt konstrueret.Duften har …
Hvidvin: Knap så fyldig
Hvid neuf i den knap så fyldige stil. Dufter af kamilleblomst og grønne blommer. Smagen har noter af citrus, æblegelé og pære/banan yoghurt. Syren er …
Rosévin: Skinner af kobber
Det imponerer mig gang på gang, når det lykkes en rosé-producent at ramme præcis den nuance af kobber, der får vinen til at skinne ekstra meget i …
Hvidvin: Ren og fyldig i smagen
Dejlig hvidvin med hvide blomster og frisk citrus i duften. Også typisk viognier-karakter i form af abrikos-aromaer og et strejf af moden grøn drue. …
Hvidvin: Parfumeret præg
Absolut til den unge side. Grøn og fersk i udtrykket med duft af citrus, kalk og kridt. I munden kommer æblesødmen brusende, og smagsnuancerne af …
Rosévin: Køl den ned
Rhône-distriktet Tavel er synonymt med mørke, madvenlige roséer. De kan forekomme lidt tunge, men har en fin mission, når der f.eks. serveres …
Hvidvin: Intensitet komprimeret i en flaske
Slank og citrussyrlig duft med kølige, mineralske toner og strejf af litchifrugt, grøn pære og melon. I smagen kommer der anderledes drøn på frugten, …
Rosévin: Intense ferskennoter
Udpræget fersken i næsen. Jeg kommer til at tænke på den venetianske cocktail bellini, der primært består af ferskenpuré. En ganske intens duft, der …
Hvidvin: Sancerre i den fyldigere stil
Enkeltmarks-sancerre i den lidt fyldigere stil. Duften er parfumeret med indslag af gule æbler, citrus og stikkelsbær. Dertil kommer en flot …