Med den fortrinsvis syrah-baserede prestigevin Il Carrubo formår danske Peter Vinding-Diers at forene varme, sødme og styrke på en måde, så alt går op …
Anmeldelser
Rødvin: God allround-rioja
Behagelig, men dog en anelse mainstream-agtig rioja. I duften er der solbær, boysenbær, vanilje og en let krydring. Fadtonerne er fint afdæmpede, men …
Hvidvin: Sprød sicilianer
Der er en ganske pæn dybde i denne hvide sicilianer frembragt på den lokale drue inzolia og en mindre mængde chardonnay. Vinen har en vulkansk og let …
Rødvin: Cremet mundfylde
Etna-druen nerello mascalese gør sig rigtigt godt i denne vin fra vulkanens skråninger. Spændende næse med indslag af skovbæryoghurt, …
Rødvin: Stadig på saftevandsstadiet
Et besøg i kældrene hos en vinproducent kan være en charmerende oplevelse. Også at få en smagsprøve på den ufærdige vin direkte fra tanken. Men når …
Rødvin: Temmelig træt
En brunlig kant i glasset antyder ælde i vinen, og det understreges af duften, der med noter af efterårsløv, gammel skuffe og tørret frugt signalerer …
Rødvin: Ung og ukompliceret
Col d’Orcia producerer fremragende brunello, men i producentens store portefølje finder man også en ung og ukompliceret dagligvin lavet på sangiovese …
Rødvin: Bittert bid i eftersmagen
Solmoden sicilianer med en vis burgundisk lethed. Blød og blommet i duften, der også har indslag af parfumerede skovbær og en lille brændt tone. …
Rødvin: Fylde og modenhed med et cremet strejf
Grenache fra gamle stokke dominerer i denne languedoc-vin skabt i den tætte og bondske stil. Her er god koncentration af mørke bær og chokolade samt …
Hvidvin: Mineralsk og let oxideret
Denne florale og voldsomt mineralske hvidvin lavet på druen carricante kan være svær at sætte mad til. Måske en moden gedeost er det bedste valg. …
Rødvin: Strutter af siciliansk sol
Danske Peter Vinding-Diers har lavet vin i en menneskealder og slog sig for nogle år siden ned på Sicilien. Modsat andre udefra kommende vinmagere …
Rødvin: Cabernet i amarone-forklædning
Det er en tung fætter, vi har i glasset her. Ren cabernet sauvignon-vin lavet på tørrede druer og lagret 36 måneder på ny eg. Pyyyha ... efter to glas …
Rødvin: Kedelig nero d’avola
Den sorte fra Avola - altså druen nero d’avola - er indbegrebet af siciliansk rødvin. Her præsenterer den sig i en knap så interessant udgave fra …
Rødvin: Halleluja for en vin
Dette er essensen af bourgogne. Florlet. Floral. Feminin. Et bombardement af aromaer: Alskens lyse og mørke bær, en blomstermark, kinesisk te, blid …
Rødvin: Bedst i duften
I Piemonte - særligt i Barolo - er 2014 grundet ekstreme vejrforhold endt i kategorien ”svag årgang”. Den er da heller ikke noget at råbe hurra for, …














