Chardonnay-domineret årgangschampagne med aromaer af kalk, kridt og vådt grus. Hertil kommer nuancer af grønne æbler og citrus. Smagen er fyldig og …
Anmeldelser
Rødvin: Fornuftig syre og god modenhed
Nu starter vildtsæsonen så småt, og et glas af denne savigny vil være særdeles velegnet til en ret med fasan eller andet flyvende vildt. Frugten er …
Rødvin: Tætte lag af moden bærfrugt
Stor vin! Køb den, gem den i 5 år og drik den så.I næsen ædle aromaer af tobak, tørt træ, grafit, solbær og brombær. Meget bordeaux’sk i …
Rødvin: Masser af røg
Indisk cabernet i markant røget stil. Næsen har syrlige og staldlugtende nuancer, der tager lidt af glansen fra solbæraromaerne. Smagsmæssigt også …
Rødvin: Behagelig, men med rigelig sødme
Tydeligt oversøisk syrah. Vi er i Oregon, hvor vinstokkene tilsyneladende har fået et ordentligt skud sol.Duften har et toastet præg med aromaer …
Rødvin: Frisk syre og en del tannin
Denne ungdommelige øko-vin kan sagtens tåle lagring i op til 5 år. Den har en del tanniner - primært fra fadlagringen - og en markant syre, som sikrer …
Rødvin: Blød, blid og sødmefuld
Blød, blid og sødmefuld pinot fra New Zealand med et vist fadpræg. I næsen noter af vanilje, jordbærgrød, kirsebær, grønne peberkorn og skovbund på en …
Rødvin: Voldsom volumen
Gudenæse! Jeg indsnuser indkogte kirsebær, Mon Cheri-chokolade, blommekompot - ja, sågar jord. Masser af tørstof fornemmes. Selv på tredjedagen tørrer …
Hvidvin: Røget karakter
Det er sjældent, at jeg anbefaler at vente med at drikke en hvidvin til et par dage efter, den er åbnet, men i dette tilfælde, gør det vinen …
Rødvin: Fint alternativ til brunello
Her er klare brunello-træk, så skal det ikke være den dyre model, er denne rosso et overordentligt fint alternativ.Næsen har ædle toner af blomme …
Rødvin: Moden og mørk frugt
Vinkonglomeratet Antinori fortsætter med at sende velproducerede vine på markedet. En af dem er denne rosso fra Montalcino, som kvalitetsmæssigt …
Rødvin: Varm og kort i smagen
Lidt anstrengende duft af afbrændt tændstik, røgsmuld og smeltet gummi. Vaniljetonerne fra fadet trænger sig også på. Frugten går i retning af brombær …
Rødvin: Berusende duft
De berusende noter af blommelikør, mørke kirsebær og friske toskanske krydderurter udgør en næsten parfumeret intro til vinen. Jeg kan blive ved med …
Rødvin: Jævnt uinteressant
Slikken og lettere syntetisk duft i retning af sorte Bassetts vingummier. Aromaer af mørke blommer, røg og et strejf af peber. Ret så spicy i munden …
Rødvin: Blød og fyldig
Ung barbera med endnu uudviklede aromaer i duften. Blomme, kirsebær, kærnemælk og et touch af chokolade mangler stadig at finde sammen i et harmonisk …