Etna-druen nerello mascalese gør sig rigtigt godt i denne vin fra vulkanens skråninger. Spændende næse med indslag af skovbæryoghurt, …
Nerello mascalese
Rødvin: Temmelig træt
En brunlig kant i glasset antyder ælde i vinen, og det understreges af duften, der med noter af efterårsløv, gammel skuffe og tørret frugt signalerer …
Rødvin: Bittert bid i eftersmagen
Solmoden sicilianer med en vis burgundisk lethed. Blød og blommet i duften, der også har indslag af parfumerede skovbær og en lille brændt tone. …
Rødvin: Vulkanvin med god syre
Vulkanvin fra Etnas skråninger. Dufter af brændt jord, syrlige blåbær og kirsebær og chokolade tilsat et let urtet strejf. Syren har godt fat i vinen, …
Rødvin: Etna-vin i den lette ende
På vulkanen Etnas skråninger i 700 meters højde dyrkes vinstokkene, der er grundlaget for denne etna rosso. Den dominerende drue er nerello mascalese, …
Blød pastavin
Pæn, blød pastavin, som dog godt kunne sprælle lidt mere. Vi er i det brandvarme Calabrien i Italiens støvlespids. Her dyrkes de lokale druer nerello …
Diskret og elegant
Flot og mineralsk rødvin fra Etnas skråninger lavet på den lokale nerello mascalese-drue.Vinen har en smuk rubinrød farve og dejlige, varme toner …