Sprød og ukompliceret rosé, der bare er rar at drikke. Lidt fersk i næsen uden det helt store frugtoutput. Jeg aner lidt jordbær og kirsebær, men ikke …
Rosévin: Bedst til mad
Ribera del Duero er kendt for sine kraftige tempranillo-rødvine, men visse producenter gør sig også i en særlig type roséer. De er væsentligt mørkere …
Rødvin: Stilen er let, og syren mærkbar
Grækerne har ikke den allerbedste track record, når vi taler rødvin. Men flere og flere producenter gør et behjertet forsøg på at hæve niveauet, og …
Mousserende: Sprøde lyserøde bobler
Limoux-distriktet i det sydlige Frankrig har en århundredgammel tradition for at producere mousserende vine. Den såkaldte champagnemetode er anvendt i …
Rosévin: Sødmen går lige til grænsen
Familien Schneider har fundet opskriften på en spätburgunder-rosé, som nu er mere til den tørre side. I næsen en liflig ferskenduft med indslag af …
Rosévin: Frisk, sprød og let fyldig
Rosé strikket sammen af alle de druer (på nær spätburgunder), jeg ikke mener er velegnede til den type vin. Heldigvis har man lov til at tage fejl, og …
Hvidvin: Ren og stram
Ren og stram riesling helt befriet for den fedme, som ofte opleves i alsacevinene. Masser af mineralske toner. Også et tropisk strejf.I smagen …
Rosévin: Smyger sig indladende om tungen
Fedmefuld og cremet i næsen. Nogen tyngde fornemmes, men også tilpas friskhed. Dufter af jordbær, hindbær og en smule urter. Vinen smyger sig …
Rødvin: Krydret friskhed
Frisk og moden power-vin. Duften domineres af fedmefuld frugt - primært kirsebær og boysenbær - og en markant krydring. Fadvaniljen er behersket. …
Rosévin: En anelse anonym
Frisk, lys og en anelse rustik i udtrykket. Et blend af sangiovese og syrah er en sjov rosé-konstellation, men det fungerer. Dog ret frugtsvag i …
Hvidvin: Citrus i alskens udgaver
Vinen har flot duftkoncentration af citrus, grønne æbler og æblegelé og en tydelig mineralsk, kalket tone. Den fylder godt i munden og afgiver qua sin …
Rosévin: Sødmefulde jordbær
Mættende sag fra Rhône-distriktet Tavel, der fortrinsvis gør sig i rosé i den lidt tungere ende. Typiske madvine, vil jeg mene.Denne udgave fra …
Hvidvin: Alsace-riesling i et helt andet luftlag
Uden at tage for meget stilling til prissætningen må jeg blot konstatere, at der er forskel på riesling … og så riesling fra Boxler. Hans …
Rosévin: Frugtfylde på den lette og elegante måde
Fin, delikat næse. Let blomstret med sarte toner af lyserøde roser, hindbær, granatæble og vandmelon. Frisk og raffineret. Vinen breder sig flot ud i …
Hvidvin: Krydrede toner
Vinen er frisk og blomstret med typisk gewürz-parfume og en intens duft af drue. Sødmen er holdt i stramme tøjler, hvilket giver plads til de mere …