Dette kan blive en rigtig dejlig vin, men den bør have mindst et år på hylden, før den er klar. Her og nu er den ikke helt på …
Anmeldelser
Rødvin: Nyplukkede skovbær
En sjældenhed i glasset: Pinot noir fra Loire. Rød sancerre er en overset størrelse, men de bedste kan faktisk måle sig med god bourgogne. Særligt i …
Hvidvin: Relativt sødmefuld
Ukompliceret, let drikkelig sancerre, der svinger en anelse ud på sødmebarometret. Frisk og medium fyldig duft. Næsen er fint kalket med aromaer af …
Mousserende: Frisk, tør og sprød
Mousserende vin fra Portugal lavet på den klassiske metode, men med lutter lokale druer. Dufter af grøn frugt, kridt og fermenteret tang. Knasende tør …
Rødvin: Ungdommelig og venlig
Du får røde bær og et urtet touch i duften. Jordbær og boysenbær giver indtrykket af en let og frugtig vin. I munden ungdommelig og venlig med en …
Hvidvin: Markant frugtsødme
Alt er, som det skal være, når du dufter til denne loirevin: Aromaer af græs, knust sten, en snert af umoden pære og lidt tropisk frugt. Smagsmæssigt …
Rødvin: Koncentreret mørk frugt
Drikbar nu, men vil udvikle sig flot de næste 10 år. Dybe brombær- og solbæraromaer i næsen, der får følgeskab af frisk timian og salvie, mokka og …
Hvidvin: God længde – godt grip
Her får du sauvignon blanc-druen i fuld udfoldelse. Aromaer af blomstervand og bitter grape samt et lille mineralsk svirp. Vi er i den modne afdeling, …
Hvidvin: Sødmefuld honningmelon
Jeg ville drikke denne hvide portugiser til asiatiske retter. De sødmefulde honningmelon-noter i smagen kombineret med nuancerne af mandel og abrikos …
Rødvin: Poleret, men med god struktur
For det meste forbindes Cornas i det nordlige Rhône med rustikke og lettere krasbørstige syrah-vine, der skal have tid til at åbne sig. Denne udgave …
Hvidvin: Tropiske toner
Behagelig, blød og let mineralsk i næsen med toner af pære, banan og fersken samt en let stenet karakter. I munden ganske frugtig. Jeg smager en del …
Rødvin: Som en bordeaux på steroider
Rødviolet med et brunligt skær og tunge gardiner. Duften har ristede og brændte toner i retning af grillet oksekød. Desuden ekstrakt af solbær …
Rødvin: En anelse rå
Ungdommelig, frisk og en smule rå i næsen. Et vist vaniljepræg fornemmes uden dog at overdøve dufttonerne af mørke kirsebær og kakao. I munden får du …
Rødvin: Power og finesse
Tidligere kunne rød sancerre være en spinkel og tyndbenet affære. Jeg fornemmer, at der er begyndt at komme mere kød på vinene, og uden at jeg skal …
Rødvin: Ren bourgogne-nydelse
Ren bourgogne-nydelse. Sart og sofistikeret næse med indslag af røde bær og blomme, ovntørrede brændeknuder og et snif af urter. Mundudfyldende, …