Man kan diskutere, om det klæder en tysk pinot noir i den grad at blive barriqueficeret, som denne udgave fra Mosel-producenten Stefan Fritzen er …
Anmeldelser
Rosévin: Overraskende vinøs
Sancerre i Loire har en stolt tradition for at fremstille friske og sprøde rosévine på pinot noir-druen. Denne version lever fint op til renomméet med …
Rødvin: Barolo-noter i mild form
Når nebbiolo-druen resulterer i stor barolo-vin, har de fleste vindrikkere en forventning om, at vinen først skal drikkes, når den har mindst 7-10 år …
Rosévin: Temmelig parfumeret
Svagt orange i glasset - på kanten til vandfarvet. Moden næse med aromaer af banan, abrikos og gul fersken i et let sødmefuldt udtryk. I smagen en hel …
Rødvin: Slikken bærfrugt
Jeg er ikke klar over, hvor denne vin kommer fra - udover den er fransk. Men da producenten opererer i både Bourgogne, Beaujolais og Rhône, kan jeg …
Rosévin: Indbegrebet af provence-rosé
Er du til provence-rosé, er det sådan, den skal smage. Chateau de Berne har for længst fundet opskriften på velsmagende rosévin, og med denne seneste …
Rødvin: Frugten trænger ikke helt igennem
Jeg har testet denne vin i både 2014- og 2016-årgangen, og nu er turen så kommet til 2015, som i Bordeaux blev udråbt til det helt store … indtil 2016 …
Rosévin: Fyldig på den raffinerede måde
Fin, finesserig næse. Jeg noterer let vandig rød frugt, hvid fersken og hybenrose. I munden folder smagen sig ud med god fylde - men på den …
Rødvin: Bondsk bourgogne
Der er power på duften i denne bourgogne. Let muldet og masser af blomme, boysenbær og sorte kirsebær samt en snert af bark. Smagen byder ind med …
Rødvin: Rustik struktur
Montsant er et lille, lidt overset distrikt, som grænser op til Priorat. Vinene herfra er ikke altid på samme niveau som dem fra den mere prominente …
Rosévin: Fedmefuld og tung
Havde jeg testet denne vin med bind for øjnene, havde jeg helt sikkert gættet på rødvin. Indledningsvis en del staldnoter i duften efterfulgt af …
Rødvin: Giv den et år på hylden
Ungdommelig ribera, der endnu ikke har fundet sig selv. Bør ligget et år på hylden, før den er helt klar. Vil du drikke den nu, kræver den et saftigt …
Rosévin: Begrænset friskhed
I Gigondas producerer man vine beregnet til at drikke sammen med mad. Et klassisk rødvinsområde, hvor enkelte producenter dog også leger med …
Rødvin: Blæksort og intens
Her er en vin, der farver dit glas blæksort. Fra en af Ventoux’ bedste producenter kommer flagskibet Quintessence, der i 2017-udgaven rammer …
Hvidvin: Havfrisk spanier
Tør, frugtig og sprød spanier. Dufter af hav. Mineralsk flintet, saltet og kalket i næsen med nuancer af gule stenfrugter og totalt umoden pære. …