Moderne luksus-rioja med lækker, ungdommelig friskhed og god dybde. Let støvet i duften, der byder på nuancer af syltede kirsebær, hindbær, brombær, …
Anmeldelser
Rødvin: Kræver et solidt modspil
Er du klar med en stor, velstegt bøf, er her vinen, der matcher de heftige proteiner. Og det gør ikke spor, at du også har kokkereret en kraftig sauce …
Rødvin: Burgundisk lethed
Vidunderlig hindbær-næse. Kirsebær, flødechokolade og en antydning af garrigues. Frisk og indbydende duft. Og i munden modne lyse og mørke bær tilsat …
Rødvin: Tjubang chokoladevin
Tendensen blandt amarone-producenter er, at de går mere og mere bort fra den portvinstunge stil og i stedet forsøger at tilføre lidt friskhed til …
Rødvin: Bedst til mad
Det kræver retter med oksekød eller lam for at sikre det rette modspil til denne spanier, som excellerer i rigelige mængder syre og garvesyre. I et …
Rødvin: Rå og upoleret
En rå og upoleret vin med rene solbærnoter og markant mineralitet, nul sødme og masser af urt i duften.Den modne, mørke frugt melder sig ved …
Rødvin: God dybde – godt køb
Frisk og velfungerende bordeaux fra et af yderdistrikterne øst for Saint-Emilion. Duft af brombær, syrlig blommeskal, bitre tranebær og chokolade. …
Rødvin: Brunello light
Normalt gavner det en vin at, den får lov at åbne sig over nogle timer eller længere. Ofte smager den bedre på andendagen. Dog ikke denne økologiske …
Rødvin: Syrlige bær
Med godt seks år på bagen skulle man tro, at dette blend af cabernet sauvignon, merlot og syrah havde fået slebet kanterne af, men faktum er, at der …
Rødvin: Heavy, heavy, heavy
Andrup Vin har specialiseret sig i at sælge spanske kanonslag af den type, der brager igennem på høj alkohol og frugtkoncentration. Dem er der uden …
Rødvin: Frisk og opstrammende mundfuld
Parfumeret duft med et labert input af friske, mørke bær. Jeg indsnuser blomme, kirsebær og viol og får straks lyst til at dykke dybere ned i vinen. …
Hvidvin: En anelse overgjort
Lidt til den tunge side. Flødekaramel, vanilje og dild i næsen. Underneden - langt nede - fornemmes grønne pærer, umoden ananas og såmænd også en …
Rødvin: Vanilje og indkogte bær
Her har vi en vin, som rammer lige ned i det, jeg kalder ”ripasso-segmentet”. En blød, sødladen italiener, der skræmmer de færreste væk, men som i min …
Rødvin: Sødmefuld med et køligt strejf
Virker voldsomt svovlet og kemisk - nærmest som at indsnuse lugten af en afbrændt stjernekaster. I næsen dukker også lidt mørke bær og urter frem … …
Rødvin: Både kølig og varm i udtrykket
I Tyskland går druen normalt under navnet spätburgunder, men her har producenten valgt den mere internationale betegnelse pinot noir. For min skyld …














