Australsk blend med knald på krydderierne. Den markante duft af primært nellike og kardemomme er næsten for meget af det gode. Nuancer af …
Anmeldelser
Rødvin: Mørk og rustik
Fra Guds Slette (Plan de Dieu) kommer denne rustikke sag med animalske noter i duften og indslag af primært mørke bær. Relativt krydret i retning af …
Hvidvin: Drik den her og nu
Alsace-riesling i den ikke helt tørre ende. Tyskerne ville nok kalden den ”feinherb”, men nu er vi altså i Nordfrankrig, og der bruger man ikke den …
Rødvin: Ungdommelig velsmag
Dette er den rene rødvinssaft. Og det er positivt ment. For magen til saftig, frugtig og let drikkelig vin skal man lede længe efter. Den ene mundfuld …
Rødvin: Bryder ikke gennem lydmuren
Der laves ganske glimrende vine i satellitkommunen Montagne Saint-Emilion, men dette er ikke en af dem. Grand Moulin Macquin bryder ikke rigtigt …
Hvidvin: Bolsjeagtig, men ganske frisk
Australsk hvidvin lavet på et omfattende druemiks, som imidlertid fungerer ganske fint. Syreprofilen er en anelse underspillet, så server vinen pænt …
Rødvin: Krævende og kompleks
Absolut en madvin, som bedst matches med kraftigere kødretter. Giv den gerne en tur på karaffel for at lukke lidt op for duft- og smagselementerne - …
Hvidvin: Orange hipster-vin
Pinot gris, som er en hvidvinsdrue, er kendetegnet ved et let rødligt pigment, og jo længere mosten er i kontakt med skallerne, jo mere farve antager …
Rødvin: Afdæmpet zinfandel i flot balance
Zinfandel har opnået en stigende popularitet blandt danske vinforbrugere på linje med de italienske ripasso- og primitivo-vine. Ingen tvivl, om at …
Rødvin: Drikkeklar vin til vildt
Pomerol-vinene er ikke altid lige imødekommende som unge, men det er ikke tilfældet med denne 2015’er fra Château Mazeyres. Ikke en stor vin, men …
Rødvin: Syrah fra varmere himmelstrøg
Smart navn for en vin lavet på syrah … i Marokko. At det så også er en af Nordrhônes mest kompetente vinmagere, som står bag den, gør ikke projektet …
Rødvin: Ren, blød frugt
Dette domaine har tidligere fremstillet en côtes du rhône på et blend af grenache og syrah. Nu anvendes udelukkende grenache, og det giver en let og …
Rødvin: Blid og behagelig bordeaux
En forholdsvis let bordeaux fra et af områdets yderdistrikter. Ganske vellavet med moden frugt og begrænset gemmepotentiale. Mørk, varm og svagt …
Rødvin: Skuffende 1. cru
Vinkendere ved af bitter erfaring, at der er tidspunkter, hvor man skal drikke en bourgogne, og tidspunkter, hvor man ikke skal. Jeg havde visse …
Rødvin: Rund og cremet bøfvin
”Bordeaux-lookalike” kalder importøren denne californier. De anvendte druer kender vi fra Bordeaux, men ellers er det noget nonsens. Og gudskelov for …