Må vi anbefale, at man lægger denne hvide bourgogne på hylden et års tid? Lige nu er syren i vinen en smule overstyret, og fadet trænger også til at …
Anmeldelser
For mange urter – for lidt frugt
Lidt sjov duft af hyld, røg og brændenælder. I smagen kommer frugten desværre ikke helt frem. Der er snarere en dominans af urter, grøn peber og røg …
Ren og citrussyrlig
Veganer-venlig vin lavet efter økologiske forskrifter. Ganske ren i næsen med god mineralitet og en antydning af jern. Frugten signalerer ananas og …
Blød vin til barbecue-bøffen
I Chile vinder malbec-vinene mere og mere frem, og i denne udgave fra en af de køligere regioner er der virkelig noget at komme efter.Selv om den …
Skarp syre
Næsen er temmelig svovlet i denne hvide argentiner. Først efter adskillige minutter damper krudtdunsten af, og aromaer af græs, hyld, kattetis og en …
Lys og lækker frugt
Pivung øko- og biovin i sjov literflaske fra det mellemste Italien. Lavet i en let drikkelig stil og bedst serveret sval til ukomplicerede pasta- og …
Gumpetung grillvin
Lavpris-frugtbombe til hverdagskoteletten fra havegrillen.I duften masser af krudt, marmelade, karamelliseret sukker og en antydning af røget tørv. …
Fylder godt i munden
Moden argentiner lavet på et blend af malbec, merlot og cabernet.Duften er til at begynde med en smule animalsk, men det fortager sig. Først og …
Urter og solbær
Oser langt væk af Chile med karakteristiske grønne noter af urter og solbærblade. Desuden let mintet med en antydning af aftershave.Føles ret tør i …
Mentol-malbec
Kølige noter af mentollakrids dominerer denne chilenske malbec, som i duften også har hyld og solbær og en let krydret kirsebærsødme. Smagen er …
Træt, gammel herre
Barbera-duen er kendetegnet ved en markant syre, som giver friskhed og gør vinen drikkevenlig som helt ung. Her har vi imidlertid fat i en over ti år …
Masser af træ
Overdreven brug af eg var i mange år spansk vins svøbe. Nogen husker måske tidligere tiders rioja-vine, som efter års lagring på amerikanske egefade …
Varm og krydret
Syditaliensk primitivo, som er dejligt fri for den kogte, marmeladeagtige frugt, man ofte møder i denne type vin. Duften er parfumeret med noter af …
Klassisk, flot bourgogne
Vinene fra Saint-Aubin er tit undervurderede og står i skyggen af dem fra Meursault og Puligny-Montrachet. Det er synd, men egentlig også ganske …
Sorte kirsebær
Her er vinen til en lækker, mør bistecca alla fiorentina (grillet t-bone steak med rosmarin og citron). Mørk, maskulin og saftig.Duften er dyb og en …














