Lidt mosevand i næsen, indtil det damper af. Herefter aromaer af grønlige æbler, creme anglaise, kridt og klippesten. Vinen har fine, intense bobler …
Meunier
Mousserende: Madvenlig champagne
Særdeles madvenlig champagne. Jeg ville ikke holde mig tilbage med hummer eller anden form for skaldyr - dog ikke østers. Eller prøv med klassikeren …
Mousserende: Sådan skal dét gøres
La Cuvée fra Laurent Perrier er en af de champagner, man ikke kan sætte en finger på. Velkomponeret og balanceret, som kun de store, velansete …
Mousserende: Knap så megen finesse
Abel Jobart gør det rigtig godt. Særligt husets lyse champagner har jeg testet med gode resultater. Jeg er imidlertid lidt mere forbeholden, når vi …
Mousserende: Dejlig at drikke nu
Skulle du få lyst til et godt glas champagne i utide (og hvornår er det ikke det?), kan jeg kun anbefale denne unge vintage-udgave fra Abel Jobart. …
Mousserende: Friskhed frem for fylde
Frisk og livlig champagne. Til at begynde med køligt metallisk i næsen, men herefter tager nuancer af modne grønne æbler, syrlige ribs, kalk og fernis …
Mousserende: Oplagt nytårsboblevin
Lad mig slå fast med det samme: Jeg kan rigtig godt li’ denne champagne! Den har måske ikke den største kompleksitet, men den smager bare godt - og …
Champagne: Glimrende glas til prisen
Som regel skal du betale over 200 kr. flasken, før du får rigtig interessant champagne i glasset, men undertiden kan du være heldig at støde på en …