Smid en t-bone steak på grillen og drik denne potente toscaner til. Den er ung og en smule rå til at begynde med, men med iltning åbner den sig og …
Sangiovese
Rødvin: Koncentreret smag
Sært blend af bl.a. sangiovese, pinot noir og petite sirah. Skabt af vinprovoen Sean Thackery, som med denne vin gerne vil drille vinpolitiet, som han …
Rødvin: Let, blød og frugtfyldig
Decideret venlig vin fra området Emilia-Romagna. Biodynamisk og relativt umanipuleret med et charmerende rustikt touch. I duften får du toner af …
Rødvin: Kødfuld
Laber mundfuld fra Toscana produceret på et blend af lokale og internationale druer. Dufter af blomme og meget modne kirsebær på kanten til Mon …
Rødvin: Tæt, saftig og poleret
I mange år en af Antinori-familiens bestsellere og en vin, der bliver fremstillet i anselige mængder. Så meget desto mere imponerende er det, at …
Rødvin: Ung og stram
Tæt og mørk i glasset. Frisk, kølig og floral næse. Primært noter af kirsebær, eau de vie de kirsch og blåbær. Munden er relativt stram og en anelse …
Rødvin: Saft- og kraftfuld
Denne supertoscaner lavet på et blend af sangiovese, cabernet sauvignon og merlot er så saft- og kraftfuld, at den fint klarer skærene i mødet med …
Rødvin: Intens og atypisk chianti
Smukt parfumeret med indslag af ædelt træ, skovbær, kirsebærlikør, blommekompot og tørrede urter. Fyldig i munden, dyb og mørkfrugtet. Smagsmæssigt et …
Rødvin: Heftig chianti
I skyndingen kunne jeg sagtens komme til at forveksle denne chianti med en brunello. Det er en heftig sag, men hvor smager den dog godt.Ædel i …
Rødvin: I perfekt balance
Det italienske køkken gør sig ofte i tomatbaserede retter, og denne chianti fra Rùfina-distriktet matcher i den grad disse. Balancen mellem syren i …
Rødvin: Næsten for voldsom
Det virker nærmest, som om producenten bag denne vin har skullet bruge alt, hvad han havde, af druemateriale. Ned i pressen med det hele - og så ser …
Rødvin: Tæt og tørstofholdig
En vin som denne bør du give tid. Jeg smagte den over to dage, og den var klart bedst på andendagen.Bastant duft af kirsebær på grænsen til det …
Rødvin: Mundudtørrende fadnoter
Dufter til at begynde med af regntung nedfaldsfrugt. Herefter en kombinationen af konfiterede og syrerige bær. Der er kølige krydderurter - …
Rødvin: Frisk og krydret
Duftnuancer af blomme, kirsebær, brombær og oliven spicet op af soltørrede urter og lidt ristede kaffebønner. Så er vi i gang! Og det fortsætter i …
Rødvin: Konfiterede kirsebær
Luksus-chianti, der går rent ind, hvad angår modenhed og drikkevenlighed. Der er ikke mange 2015’ere på markedet længere, så benyt lejligheden til at …