Svær ikke at forveksle med en provence-rosé, men vinen kommer altså fra naboområdet Rhône, og den er châteauneuf-producenten André Brunel lykkedes …
Syrah
Rødvin: Alt for ung
Dette kan blive en rigtig dejlig vin, men den bør have mindst et år på hylden, før den er klar. Her og nu er den ikke helt på …
Rødvin: Koncentreret mørk frugt
Drikbar nu, men vil udvikle sig flot de næste 10 år. Dybe brombær- og solbæraromaer i næsen, der får følgeskab af frisk timian og salvie, mokka og …
Rødvin: Poleret, men med god struktur
For det meste forbindes Cornas i det nordlige Rhône med rustikke og lettere krasbørstige syrah-vine, der skal have tid til at åbne sig. Denne udgave …
Rødvin: Krydret efterspil
Languedoc-vin i den elegante ende af skalaen. Fyldig, men ikke tung. Næsen er kølig, krydret og urtet med et tydeligt solbær-input. I smagen får du et …
Rødvin: Savner elegance og liv
Slikken grenache-frugt fornemmes i duften, der har jammy noter af hindbær og boysenbær og fremstår en anelse tung. Smagen domineres af kogt frugt …
Rødvin: Som en god rhône villages
En Holte Vinlager-klassiker, som i 2020-årgangen performer ganske fornuftigt. I næsen blå og sorte bær, frisk krydderurt og oliven, der alt sammen …
Rødvin: Varm, mørk og fyldig
Seriøs sydfransk sag med kant og balanceret sødme. I duften får du krydrede og blommede toner suppleret af solbær- og brombæraromaer. Varm, mørk og …
Rødvin: For meget af det gode
Her er vi i den tunge ende. Men det starter rigtig godt: Lækker, likorøs næse med indspark af vilde urter og tobak, heavy kirsebær og et touch af …
Rødvin: En smule bondsk
En anelse bondsk i udtrykket med rigelig sødme og knap så mange nuancer. Duften er dog lovende. Aromaer af mørke, modne bær, chokolade, peber og …
Rødvin: Anti-power neuf
Direkte fra flasken: Stald, flæsk, peber og urter i duften. Totalt old school. Lidt røde bær fornemmes nødtørftigt. Relativt let og lys i frugten - …
Rødvin: Ung og uudviklet
En gang imellem kunne jeg ønske mig, at rhône-producenterne holdt deres vine tilbage et år eller to længere, for i min mund kan det godt blive lige …
Rødvin: Drik den kun til mad
Ekspressiv vin med dybe kirsebærtoner, blomme og solbær i duften, samt et frisk pust af kølig kamfer. Tæt og mørk i udtrykket og stadig stram trods 7 …
Rødvin: Sødme og et strejf af stilk
Hæderlig rhônevin, som går til de fleste klassiske danske kødretter. Næsen har toner af brombær, sødlig blomme, læder, skovbund og krydderurt, hvilket …
Rødvin: Varm og let brændt i stilen
Tung sag. Det fornemmes allerede i duften, der forekommer varm og let brændt med aromaer af jord, stærk lakrids, chokoladekaramel, brombær og mørke …