Fra producenten Château de Berne kommer denne arketypiske rosé, som det er svært ikke at blive forfalden til. Duften har intens frugtkarakter med …
Syrah
Rosévin: Frisk i munden
Mainstream-rosé af den slags, der drikkes bedst i solen eller under en parasol. Svagt parfumeret næse med de klassiske toner af hindbær og fersken og …
Rosévin: Kilde til en god oplevelse
”Manon og kilden” var der en film, der hed. Denne rosé kaldet Manon er i hvert fald kilde til en god vinoplevelse.Delikat duft af nektarin og …
Rosévin: Ganske fyldig
Gigondas præsterer efter min smag bedst på rødvinsfronten, men rosé har i årevis også været en del af appellationen - med vekslende succes.Denne …
Rosévin: På kanten til rødvin
Jeg må erkende, at tavel-vinene sjældent appellerer til min rosésmag. Tardieus udgave er særdeles mørk i farven og strutter i duften af hindbær og …
Rosévin: Ganske vellykket
Nedtonet i duften med grønlige, kiwiagtige aromaer. Også en smule floral, men den giver ikke meget fra sig. Behagelig i munden. Der kommer mere fylde …
Rosévin: En rigtig pleaser
Som rosényder kan man ikke andet end holde af Ultimate Provence. Det er ikke stor rosé, men den er forbandet godt konstrueret.Duften har …
Rosévin: Køl den ned
Rhône-distriktet Tavel er synonymt med mørke, madvenlige roséer. De kan forekomme lidt tunge, men har en fin mission, når der f.eks. serveres …
Rosévin: Intense ferskennoter
Udpræget fersken i næsen. Jeg kommer til at tænke på den venetianske cocktail bellini, der primært består af ferskenpuré. En ganske intens duft, der …
Rosévin: Moden med en let sødme
I næsen fornemmes en vis tyngde og modenhed. Duften er karakteristisk for provencalsk rosé: Cantaloup, gul blomme og friske krydderurter. Smagsmæssigt …
Rosévin: Forvent ikke det helt store
Estandon har i årtier stået for gode, solide roséer, der dog aldrig rigtig har hævet sig over gennemsnittet. I den billige ende finder man Brise …
Rosévin: Rhône-rosé med provence-præg
Svær ikke at forveksle med en provence-rosé, men vinen kommer altså fra naboområdet Rhône, og den er châteauneuf-producenten André Brunel lykkedes …
Rødvin: Alt for ung
Dette kan blive en rigtig dejlig vin, men den bør have mindst et år på hylden, før den er klar. Her og nu er den ikke helt på …
Rødvin: Koncentreret mørk frugt
Drikbar nu, men vil udvikle sig flot de næste 10 år. Dybe brombær- og solbæraromaer i næsen, der får følgeskab af frisk timian og salvie, mokka og …
Rødvin: Poleret, men med god struktur
For det meste forbindes Cornas i det nordlige Rhône med rustikke og lettere krasbørstige syrah-vine, der skal have tid til at åbne sig. Denne udgave …