Jeg har tidligere med succes testet André Brunels châteauneuf du pape-vine. Dette er hans udmærkede bud på en côtes du rhône.Frisk og ungdommelig …
Rødvin: Behersket alkohol
Ung vin, men drikkemoden. Typisk nordrhône-karakter med duft af blåbær og brombær, kærnemælk, fersk bacon og oliventapenade. Dejlig syrlighed …
Rødvin: Alt er i balance
Jeg er vild med duften af denne vin! Nybagt rugbrød, mørke skovbær, farin og en snert af tobak og krydrede urter. Tæt og mørk med en fin streng af …
Rødvin: Spicy med god, moden frugt
Californisk zinfandel iblandet mindre mængder af rhônebeslægtede druer og lagret 15 måneder primært på fransk eg. Duften har krydrede og læderagtige …
Rødvin: Saftig og krydret
En rigtig kødvin i klassisk duero-stil. Mørk, tæt og tung i duften. Har et let støvet præg kombineret med toner af solbær, brombær, træ og urter. …
Rødvin: En hel del at byde på
Côtes du rhône med en hel del at byde på - og oplagt til retter med grillet gris. Næsen har dybe, sødfrugtige toner. Stilen er en anelse slikken med …
Rosévin: Proppet med fuldmoden frugt
Roséklassikeren fra Château la Tour de l’Evêque shiner i 2024-årgangen. Vinen er proppet med fuldmoden frugt og har en indbydende duft af peach melba …
Rosévin: Behageligt, frugtigt udtryk
Nyt økologisk initiativ fra provencalske Peyrassol. Lidt fersk i duften med afdæmpede aromaer af urter og røde bær. Friske smagskomponenter af …
Rødvin: Stor drikkeoplevelse
Stringent ribera del duero-vin med stort potentiale. Skal drikkes sammen med mad - helst okse, lam eller dyr. Dufter af blomme, brombær, mørk …
Rosévin: Fin balance
Sprød og ukompliceret rosé, der bare er rar at drikke. Lidt fersk i næsen uden det helt store frugtoutput. Jeg aner lidt jordbær og kirsebær, men ikke …
Rosévin: Bedst til mad
Ribera del Duero er kendt for sine kraftige tempranillo-rødvine, men visse producenter gør sig også i en særlig type roséer. De er væsentligt mørkere …
Rødvin: Stilen er let, og syren mærkbar
Grækerne har ikke den allerbedste track record, når vi taler rødvin. Men flere og flere producenter gør et behjertet forsøg på at hæve niveauet, og …
Mousserende: Sprøde lyserøde bobler
Limoux-distriktet i det sydlige Frankrig har en århundredgammel tradition for at producere mousserende vine. Den såkaldte champagnemetode er anvendt i …
Rosévin: Sødmen går lige til grænsen
Familien Schneider har fundet opskriften på en spätburgunder-rosé, som nu er mere til den tørre side. I næsen en liflig ferskenduft med indslag af …
Rosévin: Frisk, sprød og let fyldig
Rosé strikket sammen af alle de druer (på nær spätburgunder), jeg ikke mener er velegnede til den type vin. Heldigvis har man lov til at tage fejl, og …