Nu starter vildtsæsonen så småt, og et glas af denne savigny vil være særdeles velegnet til en ret med fasan eller andet flyvende vildt. Frugten er …
Rødvin: Tætte lag af moden bærfrugt
Stor vin! Køb den, gem den i 5 år og drik den så.I næsen ædle aromaer af tobak, tørt træ, grafit, solbær og brombær. Meget bordeaux’sk i …
Rødvin: Masser af røg
Indisk cabernet i markant røget stil. Næsen har syrlige og staldlugtende nuancer, der tager lidt af glansen fra solbæraromaerne. Smagsmæssigt også …
Rødvin: Behagelig, men med rigelig sødme
Tydeligt oversøisk syrah. Vi er i Oregon, hvor vinstokkene tilsyneladende har fået et ordentligt skud sol.Duften har et toastet præg med aromaer …
Rødvin: Frisk syre og en del tannin
Denne ungdommelige øko-vin kan sagtens tåle lagring i op til 5 år. Den har en del tanniner - primært fra fadlagringen - og en markant syre, som sikrer …
Rødvin: Blød, blid og sødmefuld
Blød, blid og sødmefuld pinot fra New Zealand med et vist fadpræg. I næsen noter af vanilje, jordbærgrød, kirsebær, grønne peberkorn og skovbund på en …
Rødvin: Voldsom volumen
Gudenæse! Jeg indsnuser indkogte kirsebær, Mon Cheri-chokolade, blommekompot - ja, sågar jord. Masser af tørstof fornemmes. Selv på tredjedagen tørrer …
Hvidvin: Røget karakter
Det er sjældent, at jeg anbefaler at vente med at drikke en hvidvin til et par dage efter, den er åbnet, men i dette tilfælde, gør det vinen …
Rødvin: Fint alternativ til brunello
Her er klare brunello-træk, så skal det ikke være den dyre model, er denne rosso et overordentligt fint alternativ.Næsen har ædle toner af blomme …
Rødvin: Moden og mørk frugt
Vinkonglomeratet Antinori fortsætter med at sende velproducerede vine på markedet. En af dem er denne rosso fra Montalcino, som kvalitetsmæssigt …
Rødvin: Varm og kort i smagen
Lidt anstrengende duft af afbrændt tændstik, røgsmuld og smeltet gummi. Vaniljetonerne fra fadet trænger sig også på. Frugten går i retning af brombær …
Rødvin: Berusende duft
De berusende noter af blommelikør, mørke kirsebær og friske toskanske krydderurter udgør en næsten parfumeret intro til vinen. Jeg kan blive ved med …
Rødvin: Jævnt uinteressant
Slikken og lettere syntetisk duft i retning af sorte Bassetts vingummier. Aromaer af mørke blommer, røg og et strejf af peber. Ret så spicy i munden …
Rødvin: Blød og fyldig
Ung barbera med endnu uudviklede aromaer i duften. Blomme, kirsebær, kærnemælk og et touch af chokolade mangler stadig at finde sammen i et harmonisk …
Hvidvin: Bitre toner
Den allestedsnærværende franske winemaker Michel Rolland er konsulent på vinene fra indiske Grover. Det kan man så undre sig over, for hvordan kan han …