Druerne barbera og syrah i skøn forening har resulteret i denne moderne piemonte-vin, der rent gastronomisk egner sig godt til en vildtret. …
Rødvin: Niver lidt i tandkødet
Sødmen er ret afdæmpet i denne zin, der til gengæld spiller på de krydrede tangenter. Dufter af julekrydderier, sveske, solbær, brombær og …
Rødvin: Tæt, saftig og poleret
I mange år en af Antinori-familiens bestsellere og en vin, der bliver fremstillet i anselige mængder. Så meget desto mere imponerende er det, at …
Hvidvin: Lidt kvalm i det lange løb
Ung og fersk i duften med umiskendelige melonaromaer og en snert af grøn banan. En behersket sødme fornemmes. Også i smagen, som fortsætter i …
Rødvin: Krydret og let
Endelig en zinfandel, som ikke er i den helt tunge ende. Blommet og kirsebærsødlig næse. Særdeles krydret med indslag af nellike, allehånde og peber. …
Mousserende: Energiske bobler
Seriøs cava med energiske bobler og lækker mousse. Dufter af kemi og kridt iblandet gæret frugt i retning af sur æblemost og kvæde. ”Not so nice”, …
Rødvin: Drikkeklar … og så alligevel ikke
Enkeltmarken Cannubi har enorm betydning i Barolo, og derfor er det ikke så underligt, at producenten har valgt at skrive marknavnet med de største …
Mousserende: Gedigent glas bobler
Durella-druen er lidt af en hemmelighed for de fleste vindrikkere - i hvert fald uden for Italien. Den dyrkes i Veneto-regionen øst for Soave og …
Rødvin: Klassisk zin
Let poleret zin med jammy tendenser, der dog er tålelige, når blot du serverer vinen til barbecuemarinerede bøffer.Duften har toner af mørke bær, …
Hvidvin: En smule uinteressant
Fra et af Châteauneufs topvinhuse kommer denne hvide rhônevin, som fremstår virkelig vellavet, men også en smule uinteressant. Fremstillet på …
Rødvin: Sød og krydret
Klassisk, vellavet zinfandel med en anelse alder på. Er du til denne type vin, går du ikke forgæves. Særligt hvis du drikker den til kryddermarineret …
Orangevin: Oxideret med en let bitter finish
Piemontesisk orangevin fremstillet på økologisk og biodynamisk dyrkede druer og vinificeret på amfora. Ikke helt klar i glasset. Duften har nuancer af …
Rødvin: Dygtigt lavet
Selv om denne primitivo lægger klar afstand til de kogte og overmodne udgaver, vi stadig kan finde på supermarkedshylderne, er det en god idé at …
Rødvin: Sødme og krydderier
Denne vin har tydeligvis et sødmelag og et krydderilag. Men de to spiller fint sammen, og vinen bliver aldrig tung.Likorøs i næsen med nuancer af …
Mousserende: Sprøde æbler
Prosecco på stadiet over den, vi hælder i aperol spritz. Til at begynde med en anelse duftsvag og metallisk, men efterhånden melder sig aromaer af …