Prosecco på stadiet over den, vi hælder i aperol spritz. Til at begynde med en anelse duftsvag og metallisk, men efterhånden melder sig aromaer af …
Anmeldelser
Rødvin: Over the top
Nogle gange kan man gemme en vin for længe. Jeg testede denne ved både 17-18 grader og kølet ned til 12 grader, men den skulle nok have været drukket …
Hvidvin: Vanilje og dild
Denne chardonnay har fået hele turen på østrigske og franske barriques i 12 måneder, og det mærkes allerede i duften, der har toner af vanilje og …
Rødvin: Heavy
Tung og varm i duften. Frugten meget moden på grænsen til svesket. Det gælder også i smagen, der har sødmefulde og nærmest overmodne noter af blomme, …
Rosévin: En anelse tung
I Languedoc fremstilles rosévine, der på mange punkter minder om dem fra Provence. Ofte dog en anelse mere rustikke og varme i udtrykket.Det …
Hvidvin: Sødme og syre i flot blend
Den hvide udgave af Guigals Cuvée Philipson lægger ud med en relativt neutral duft, der dog gradvis åbner sig med mineralske toner og indslag af hvide …
Rødvin: Ganske pleasende
Absolut en af de bedre versioner af Erik Sørensen Vins mangeårige bestseller lavet på ren grenache fra gamle vinstokke. Næsen ret så krydret med toner …
Rødvin: Mager zinfandel
Normalt forventer jeg lidt mere smæk for skillingen i en zinfandel, end jeg får i denne udgave med snart seks år på bagen. For at sige det ligeud: Det …
Rødvin: Jul i juli
Jul i juli, får jeg lyst til at skrive, for jeg får udprægede brunkagenoter i næsen, når jeg snuser til denne basse af en rødvin.Der er gang i …
Rosévin: En helt anden genre
Tyskerne opererer ikke med grenache, som de gør længere sydpå, så her har vi fat i en sprød, frisk og saftig sag lavet på spätburgunder (pinot noir), …
Hvidvin: Insisterende syre
En anelse neutral i frugten med vægten lagt på en mineralsk tørhed. Dufter hovedsageligt af knuste sten, men har dog en behersket tone af gul …
Rødvin: Spicy og en anelse rustik
Mørk, spicy og en anelse rustik vin, som puster liv i næsen med brændte, pebrede toner og aromaer af tørrede krydderurter (garrigues), kirsebær og …
Rosévin: Cremet og luksuøs
Kan det lade sig gøre at sælge en luksusrosé, som hæver sig over det generelt pæne niveau, der tilbydes herhjemme? Denne økologiske version fra …
Hvidvin: Fin og sprød
Nærmest chablisk mineralsk i duften tilsat aromaer af citrus, hvid fersken og en snert acetone. Ingen vanilje. Også smagen er herligt befriet for …
Rosévin: Tydelig sauvignon-karakter
Lyserød sauvignon blanc? Er der noget, vi har misforstået? Overhovedet ikke, men hvis man "snyder" og iblander en smule malbec i vinen - ja, så får …