Dyb duft - ja, nærmest kraftfuld. Lækker bærnæse (ikke bearnaise). I munden får du nebbiolo for fuld power. Svælgudtørrende, men samtidig saftig og …
Anmeldelser
Rosévin: Mørk og madvenlig
Roseerne fra Tavel i det sydlige Rhône er i min optik udpræget madvine med væsentlig mere tyngde end f.eks. den provencalske udgaver. Det gælder også …
Rødvin: På kanten af jammy
Kun godt 3000 flasker er produceret af denne rene syrah fra danske Peter Vinding-Diers’ sicilianske vingård. At klimaet på de kanter er varmt, kommer …
Rødvin: Moden og imødekommende
Her har vi fat i en udgave, der er fuldstændig drikkeklar, og som byder på en vinoplevelse af de bedre.I duften mærkes en let syrlig tone, der dog …
Rødvin: Gem den!
Efter 12 måneder på fransk eg og efterfølgende 8 måneder på beton samt yderligere flaskelagring burde denne ribera del duero være mere eller mindre …
Rødvin: Rå tanniner
Old school barolo, som trods en vis alder stadig strammer til med masser af rå tanniner. Dufter som ældre barolo skal dufte: Svesker og tørrede …
Rødvin: Godt med tyngde
En lige på og hårdt neuf med knald på alkohol og mørk frugt. Dufter af hindbær, brombær og konfiterede kirsebær. Særdeles mørk i udtrykket. I munden …
Rødvin: Ung, men tilnærmelig
Ung, men tilnærmelig nebbiolo. Krydret i duften og relativt mørk med nuancer af syltede kirsebær, sorte blommer, peber og et strejf af viol. Munden er …
Hvidvin: Simpel og frugtsvag
Den grønne nascetta-drue er et rent piemontesisk fænomen og var tæt på at uddø, indtil velmenende producenter valgte at puste nyt liv i den. Det har …
Rødvin: Krydret sag
Stringent og temmelig tør udgave af en ribera del duero. Lettere animalsk i duften med indslag af sorte oliven, røget pølse, urter og kakao. …
Rødvin: Ungdommelig stramhed
Dejligt rødfrugtet med en frisk duft og let urtekrydring tilsat et drys af peber. En kende kølig i næsen, men det understreger blot friskheden. …
Rødvin: Oplagt picnic-vin
Dolcetto-vinene har det svært på det danske marked. Mange misforstår druen og forventer en sød vin. Dolce betyder ”sød”, og dolcetto ”den lille søde” …
Rødvin: Næsten på barolo-niveau
Særdeles vellykket vin fra Roero - på mange punkter næsten på barolo-niveau. Varm og indbydende i duften med toner af mørke skovbær, sødmefulde …
Rødvin: Udpræget maskulin
4 stjerner kan blive til 5, hvis du giver denne pomerol tid. Den er i øjeblikket i et ungdommeligt, utilnærmeligt stadie. Og kan du ikke vente, bør du …
Hvidvin: Ren og stringent
Arneis er normalt en ganske aromatisk drue - ikke mindst i duften, som ofte kan have et sødmefuldt udtryk. Det gælder dog ikke denne vin, der har …














