Blandingsprodukt lavet på druer fra hele otte forskellige vinmarker placeret rundt om i Californien. Hæderlig cab, der dog ikke kan løbe fra en vis …
Anmeldelser
Rødvin: Saftighed og drikkeglæde
Frugtig, ung og imødekommende nebbiolo, der er lige til at skylle ned. I duften koncentreret kirsebær og en smule krydderi. Ganske varm i udtrykket. …
Rødvin: Spicy og sødmefuld
Står der blot ”California” på vinens etiket, betyder det, at den er fremstillet på et blend af druer fra vinmarker forskellige steder i The Golden …
Hvidvin: Heftig parfume
Stærkt parfumeret mosel-riesling. Fersken og tropiske frugter og en stenet kant i duften. Smagen rummer en del frugtsødme, men også godt med citrus. …
Hvidvin: Frisk, fyldig og fedmefuld
Ganske potent sag fra Sydafrika, som med sin smørfedme og let vaniljede toner lægger op til en gang grillet hummer eller laks.Dufter af gule …
Rødvin: Moden, men ikke træt
Det er sjældent, at en næsten 10 år gammel rhônevin finder vej til mit smageglas, og jeg havde da også visse bange anelser. Var vinen blevet træt? …
Rødvin: Koncentreret solbær og mørk blomme
Spansk kraftkarl fra det varme Jumilla. Animalsk, nordrhône-agtig i duften tilsat lidt jammy bærfrugt og tobak. Relativt mundudtørrende og med en del …
Hvidvin: Honningsødme og tropisk frugt
Ståltanklagret piemonte-hvidvin fremstillet på den lokale favorita-drue. Sødmefuldt parfumeret med en let bitterhed i bagkanten. Dufter af honning, …
Rødvin: Tør og stofrig
Mørk, purpurfarvet og med en tæt og intens syrah-duft, der primært går i retning af brombær, blomme og kakao. En anelse støvet med en lettere urtet …
Rødvin: Smooth malbec
Malbec i hænderne på den amerikanske vinmager Paul Hobbs er et sikkert hit. Felino er introvinen til hans argentinske portefølje Viña Cobos, og her er …
Hvidvin: Flot fedme og tropiske toner
Hvidvine fra distriktet Vacqueyras i det sydlige Rhône er lidt af et særsyn, men de eksisterer skam og udgør et glimrende alternativ til de lang …
Rødvin: Primitivo til pizzaen
Danmark er et land befolket med primitivo-drikkere. Det vidner supermarkedshylderne med billige syditalienske alkoholbamser om. I min mund smager …
Rosévin: Glad terrassevin
Pink provencaler med de klassiske duftnoter af fersken og cantaloup melon og en antydning af banan. I munden en let sødme. Frugten fader lidt hurtigt …
Rødvin: Som i de gode, gamle dage
Rhône-distriktet Vinsobres er sjældent fremhævet som noget stort, men når mesteren bag topdomainet Saint Cosme, Louis Barruol, har en finger med i …
Rødvin: Frisk og ukompliceret
Ungdommeligt purpurfarvet rhônevin i bistro-stil. Dufter friskt urtet med hints af kirsebær, boysenbær og hindbær i et let sødmefuldt udtryk. Smagen …














