Ren pinot noir, hvilket forklarer den mørkgyldne farve. Champagnen baserer sig primært på cuvéer fra årgang 2015, hvoraf ca. en fjerdedel har ligget …
Anmeldelser
Rødvin: Behagelig lethed
En snert af ælde antydes i næsen. Duften er fint parfumeret med nuancer af blåbær og syltede brombær og giver langt fra indtryk af at være en …
Rødvin: Alle komponenter spiller perfekt sammen
Velafbalanceret, fyldig og elegant - ikke for tung, men med et væld af smagsnuancer. Duften oser overskudsagtigt af plukkemodne blåbær og solbær …
Rødvin: Oplagt til fjerkræ
Lækkert parfumeret kirsebærnæse og duft af skovbund og visne blade. Denne bourgogne fra området mellem Macon og Côte Chalonnaise har tillige en snert …
Rødvin: Stram, bitter og alt for ung
Let brændt i duften med et hint af lakrids og kogechokolade. Frugten læner sig op ad solbær og brombær iblandet et touch af eg. Smagen afslører, at …
Dessertvin: Masser af sødme og syre
Med en restsødmemængde på 188 gram pr. liter kan denne ungarske specialitet ikke opleves som andet end sliksød. Og dog. For samtidig har vinen en …
Rødvin: Spis kød til
Der findes næppe mange afkroge af den iberiske halvø, hvor Torres-familien ikke har etableret sig med vinmarker i større eller mindre målestok. …
Rødvin: Til lakridselskeren
Lakrids, lakrids, lakrids … Både i duft og smag. Ingen tvivl om, at dette træk nedtones med årene, men i 2016-årgangen overskygger de intense nuancer …
Dessertvin: 24 år gammel sauternes
Som vinanmelder får man sjældent lov til at teste ældre vine. Så når en 24 år gammel sauternes finder vej til mit smageglas, ranker jeg mig i …
Rødvin: Flot modenhed og solid rygrad
Denne rioja spiller på de ædlere toner. I duften indsmigrende brombær og nuancer af tør cigar, pejsebrænde, rose og frisk grøn urt. Smagen rummer …
Rødvin: Stilk i stor stil
Årgang 2016 havde optræk til det, 2017’eren i endnu højere grad og med årgang 2018 tager det fuldstændig fart. Det, jeg hentyder, er de stilkede og …
Rødvin: Behagelige, bløde hjørner
I Ribera del Duero er det lokale navn for tempranillo-druen tinto fino: Denne reserva er lavet på ren tinto fino og fremstår velkomponeret og med pæn …
Rødvin: Bedre dag for dag
Jeg smagte denne gevrey-chambertin over tre dage, og den blev nærmest bedre dag for dag. Sådan er det ofte med ung vin i den tungere ende - den skal …
Mousserende: Dejlig at drikke nu
Skulle du få lyst til et godt glas champagne i utide (og hvornår er det ikke det?), kan jeg kun anbefale denne unge vintage-udgave fra Abel Jobart. …
Rødvin: Ung enkeltmarks-barolo
Enkeltmarks-barolo i en yderst ung udgave. Sjovt nok bedst på førstedagen med et relativt åbent drikkevindue. Dagen efter strammer vinen …