2014 var en knap så vellykket årgang i det sydlige Rhône, men man skal passe på med den slags generaliseringer, for denne special-cuvée fra Domaine …
Anmeldelser
Rosévin: Lidt for fin i udtrykket
Delikat og let parfumeret duft af vandmelon, hvide ribs og granatæble. Ganske lys i frugten med smagsnoter af umodne jordbær og fersken. Nogen syre i …
Rødvin: God koncentration og frisk grøn note
Smid et godt stykke oksekød på grillen. Ikke noget med barbecuemarinade - kun salt og peber. Og så denne sonoma-pinot i glasset. Jo, den kan sagtens …
Rødvin: Simpel og sødmefuld
Vignerons Catalans er en sammenslutning af vinproducenter i det sydfranske distrikt Roussillon. Vinene, de producerer, befinder sig på forskellige …
Rosévin: På grænsen til gumpetung
Intro-vinen fra Château Minuty beliggende få kilometer fra Saint-Tropez er et eksempel på glimrende rosé-håndværk - med den lille tilføjelse, at …
Rødvin: Cremet pinot
Rent aromatisk brager denne californiske pinot noir godt igennem. Alskens skovbær og jordbær slippes løs i glasset. Et fint strejf af træ og peber …
Hvidvin: Tør riesling med tyngde
Ganske seriøs alsace-riesling, som klart virker bedst med mad. Ret frisk, tør og syrerig. Ikke det mest oplagte valg til asiatiske retter - derimod er …
Rødvin: Rå bourgogne
Stadig fortvivlende ung og absolut bedst på andendagen. Denne relativt rå bourgogne gemmer på så meget godt, at det næsten er synd at gå ombord i den …
Rosévin: Frugtig øko-italiener
Øko-rosé, som egner sig fint til picnic eller blot et køligt glas på terrassen. Pænt løgskalfarvet i glasset med aromaer af akacieblomst, fersken og …
Dessertvin: Tyktflydende og sød
Når amarone skal være endnu sødere, laver valpolicella-vinbonden i stedet recioto, som med sit høje restsukkerindhold sjældent når op på mere end 12 …
Rødvin: Lidt af et bæst
Du kan godt drikke den nu, men du bør nok lade være ... Denne gigondas i den ekstremt vellykkede årgang 2016 er så tætpakket med frugt, krydderier og …
Rosévin: Aggressiv grapetone
Spanierne forsøger ihærdigt at gøre franskmændene kunsten efter, men det lykkes sjældent at komme på niveau med de sydfranske roséer. I Bandol opnår …
Rødvin: Den ultimative oksekødsvin
Ren malbec i en tæt og poleret enkeltmarks-udgave fra vingiganten Catena. Koncentreret i duften med noter af kirsebær, solbær, mintchokolade, tobak og …
Rosévin: Super delikat
Den toscanske vingigant Ruffino har naturligvis også en rosé på menuen. En ganske elegant en, som egner sig fortrinligt til lette salater og retter …
Rødvin: Vil levere de næste mange år
Purpurfarvet og tindrende i glasset. Beaujolais i den mørke og maskuline stil med bundfald og en syre, der går lige til grænsen. Dufter modent af …














