Selv i svage årgange rammer brunello-mesteren Fuligni aldrig ved siden af. Her har vi en vin, som måske ikke har den største dybde. Til gengæld …
Anmeldelser
Rødvin: Uimodståelig duft
Prop flasken op, skænk et beskedent glas, smag og sæt så proppen i igen. Når du vender tilbage til flasken næste dag, vil du for alvor fornemme den …
Rødvin: Kølig cabernet
Modsat forrige fra samme producent har denne udgave fra Alexander Valley mere ædle toner i retning af bordeaux. Vinen er en anelse køligere og rankere …
Rødvin: Californisk solbærsødme
Dette er, hvad jeg vil kalde en rigtig cali-cab. Ren cabernet sauvignon fra Napa Valley med alt, hvad den kan trække af solbærsødme, men alligevel på …
Rødvin: Gem den i nogle år
Denne barbarescos drikkevindue står kun en anelse på klem, så giv den rigeligt luft, inden du går ombord i den. At 2015 er en noget varmere årgang, …
Rødvin: Spansk kapow
Det kræver hår på brystet og en heftigt marineret steak på tallerkenen, før du giver dig i kast med denne spanske tonservin. Så er du advaret. 16 …
Rødvin: Spinkel og syrerig
Ikke udpræget pinot’sk i duften, der rummer nuancer af lyse og mørke bær, tørrede urter og kakao. Let syrlige kirsebær og brombær og en anelse varmere …
Rødvin: Brunello på chianti-niveau
Lidt sky i duften. Lettere floral og med diskrete frugtnoter til den syrlige side - primært kølige kirsebær og knap så modne brombær og boysenbær. …
Rødvin: Moderne luksus-rioja
Moderne luksus-rioja med lækker, ungdommelig friskhed og god dybde. Let støvet i duften, der byder på nuancer af syltede kirsebær, hindbær, brombær, …
Rødvin: Kræver et solidt modspil
Er du klar med en stor, velstegt bøf, er her vinen, der matcher de heftige proteiner. Og det gør ikke spor, at du også har kokkereret en kraftig sauce …
Rødvin: Burgundisk lethed
Vidunderlig hindbær-næse. Kirsebær, flødechokolade og en antydning af garrigues. Frisk og indbydende duft. Og i munden modne lyse og mørke bær tilsat …
Rødvin: Tjubang chokoladevin
Tendensen blandt amarone-producenter er, at de går mere og mere bort fra den portvinstunge stil og i stedet forsøger at tilføre lidt friskhed til …
Rødvin: Bedst til mad
Det kræver retter med oksekød eller lam for at sikre det rette modspil til denne spanier, som excellerer i rigelige mængder syre og garvesyre. I et …
Rødvin: Rå og upoleret
En rå og upoleret vin med rene solbærnoter og markant mineralitet, nul sødme og masser af urt i duften.Den modne, mørke frugt melder sig ved …
Rødvin: God dybde – godt køb
Frisk og velfungerende bordeaux fra et af yderdistrikterne øst for Saint-Emilion. Duft af brombær, syrlig blommeskal, bitre tranebær og chokolade. …