Smukt parfumeret med indslag af ædelt træ, skovbær, kirsebærlikør, blommekompot og tørrede urter. Fyldig i munden, dyb og mørkfrugtet. Smagsmæssigt et …
Canaiolo
Rødvin: Tæt og tørstofholdig
En vin som denne bør du give tid. Jeg smagte den over to dage, og den var klart bedst på andendagen.Bastant duft af kirsebær på grænsen til det …
Rødvin: Frisk og krydret
Duftnuancer af blomme, kirsebær, brombær og oliven spicet op af soltørrede urter og lidt ristede kaffebønner. Så er vi i gang! Og det fortsætter i …
Rødvin: Old school chianti
Ret ren i duften, men også temmelig urtet. Frugten er god og moden. Jeg noterer kirsebær- og brombæraromaer tilsat et touch af læder. Vinen har en …
Rødvin: Fine røde kirsebærtoner
Ung, urtet chianti. Ganske let til bens med fine røde kirsebærtoner i duften. Lækkert frugtig i smagen. Frisk og med god mundfylde. Jeg noterer …
Rødvin: Mørk og tæt sangiovese fra overset område
Toscana-distriktet Montepulciano er ofte lidt overset, endskønt der fremstilles virkelig fremragende vine på disse kanter. Som f.eks. denne mørke sag, …
Rødvin: Fuldmoden chianti
Hvor går man hen og finder fuldmoden chianti classico til bare lidt over 100 kr.? Ikke ret mange steder, men hos A-Vinstouw i Herning har de en på …
Rødvin: Luksus-chianti, der bare smager godt
Hvor er det dog en dejlig chianti, denne Pagliarese! Prisen angiver, at vi er et step over områdets ordinære udgaver, og det mærker du også, når du …
Tung frugt
Indbydende mørke bær, tobak, vanilje og lidt mentol vælder op af glasset.Vinen har fået ti måneder på franske egefade og fremstår ganske sødladen …
Gammeldags i stilen
Kirsebær, mynte og lidt umami (salt), men også kraftige tanniner gør dette til en madkrævende vin.Meget tør i afslutningen, og den skal dekanteres …