En anelse mere koncentration havde klædt denne rosé fra topdomainet Minuty beliggende i St. Tropez’ baghave. En ualmindelig elegant sag, men lige …
Cinsault
Rosévin: Vellykket
Vellykket lyserød sag i den cremede stil. Tilbageholdende i duften, men aromaer af vandmelon, rosenvand og et hint af jordbær formår dog at trænge …
Rosévin: Luksus, luksus!
At denne rosé har fået et år mere på flasken sammenlignet med de fleste udgaver, der sendes på markedet i denne tid, klæder den. Bandol-roseerne er …
Rosévin: Frisk, luftig og behagelig
Indbegrebet af en solmoden, saftig provence-rosé. Fine ferskennoter i duften, lidt ribs og en svagt grønlig tone. I munden frisk, luftig og behagelig …
Rosévin: Et godt formål
Drikke du denne vin, bidrager du til et godt formål: Kampen mod plastaffald i de danske have. For hver solgt flaske sender forhandleren en tier videre …
Rosévin: Mørk og madvenlig
Roseerne fra Tavel i det sydlige Rhône er i min optik udpræget madvine med væsentlig mere tyngde end f.eks. den provencalske udgaver. Det gælder også …
Rødvin: Hård nød at knække
I næsen markant animalske aromaer. Primært rå bacon, som får følgeskab af finkværnet peber og parfumerede toner af blåbær og solbær. Ung bandol-vin …
Rødvin: Pæn fylde og flot moden frugt
Landlig duft med indslag af stald og grove pølser. Frugten har nuancer af brombær og sorte kirsebær. Tillige fornemmes en snas af mynte og rosmarin. …
Rosévin: Glad terrassevin
Pink provencaler med de klassiske duftnoter af fersken og cantaloup melon og en antydning af banan. I munden en let sødme. Frugten fader lidt hurtigt …
Rosévin: Temmelig parfumeret
Svagt orange i glasset - på kanten til vandfarvet. Moden næse med aromaer af banan, abrikos og gul fersken i et let sødmefuldt udtryk. I smagen en hel …
Rosévin: Indbegrebet af provence-rosé
Er du til provence-rosé, er det sådan, den skal smage. Chateau de Berne har for længst fundet opskriften på velsmagende rosévin, og med denne seneste …
Rosévin: Fyldig på den raffinerede måde
Fin, finesserig næse. Jeg noterer let vandig rød frugt, hvid fersken og hybenrose. I munden folder smagen sig ud med god fylde - men på den …
Rosévin: Begrænset friskhed
I Gigondas producerer man vine beregnet til at drikke sammen med mad. Et klassisk rødvinsområde, hvor enkelte producenter dog også leger med …
Rosévin: Poleret luksus
Flasken minder om en gammeldags flakon til eau de toilette eller barbersprit. Indholdet er da også en kende parfumeret. Jeg dufter sødmefuld melon, …
Rosévin: Rigtig rar
Fra de højtliggende marker i de provencalske alper tæt på den italienske grænser kommer denne rosévin, som du kan nyde uden mad eller som ledsager til …