Smid en t-bone steak på grillen og drik denne potente toscaner til. Den er ung og en smule rå til at begynde med, men med iltning åbner den sig og …
Malvasia
Rødvin: Kødfuld
Laber mundfuld fra Toscana produceret på et blend af lokale og internationale druer. Dufter af blomme og meget modne kirsebær på kanten til Mon …
Rødvin: Letbenet og læskende
Denne unge udgave af en rioja har lidt karakter af beaujolais, og det er ikke så sært, for vinificeringsmetoden er den samme, som ofte anvendes netop …
Hvidvin: Hænger længe i munden
Mineralsk og syrefrisk i duften, der både rummer fine citrusnoter og noget tropisk frugt. Pære, sød melon, stikkelsbærmarmelade og mandel udgør …
Hvidvin: Mineralsk rioja
Særdeles mineralsk rioja af den hvide slags. Du får både flint og kridt i næsen - suppleret af noter af citrus, æbleskræller og syrlige stikkelsbær. …
Hvidvin: Parfumeret og let sødmefuld frugt
En rigtig drik-mig-nu-vin. Frisk og letløbende. Dufter af grønne æbler og æbleskræl, kvæde, våd sten og acetone. Udtrykket er ganske sprødt. I munden …
Hvidvin: Til den tunge side
Hvid rioja har de senere år fået en opblomstring blandt vinnydere - og med rette. For det kan være spændende vine, som i flere tilfælde kan gemmes i …
Bolsjevin
Syditaliensk hvidvin lavet på den knap så kendte malvasia-drue, der stammer fra Grækenland, men som oftest bruges i de søde madeira-vine.Duften er …