Dufter ret så bordeaux’sk med nuancer af solbær, efterårsløv, tobaksdåse, knastørre krydderurter og medicinskab. En potent, saftig og overraskende …
Merlot
Rødvin: Klassisk og kantet
Der skal virkelig bankes noget luft ind i denne 2016’er. St. Estephe-vinene har ofte ry for at være kantede, og det gælder i høj grad denne udgave fra …
Rødvin: Dyb, parfumeret duft
Navnet Margaux forpligter - også selv om slottet ikke har cru classé-status. Det er heldigvis ikke en udfordring her, for La Tour de Mons i …
Rødvin: Glimrende pomerol i overset årgang
2014 er en smule overset i Bordeaux. Den efterfulgte 2013, som er på det jævne, men blev overhalet indenom af de storslåede årgange 2015 og 2016. Det …
Rødvin: Ikke det store sus
Middel bordeaux i moden udgave og med en svagt brunlig kant. Næsen er lukket. Frugten holder igen, og der er blot en antydning af mørke bær suppleret …
Rødvin: Vægtig médoc
Vægtig médoc-vin, som med fordel kan drikkes til oksesteg med bordelaisesauce.Rund og bærdomineret i næsen med afstikkere til lidt læder, cedertræ …
Rødvin: Topmodne tanniner
Hav tålmodighed med denne 2. vin fra Château Brane-Cantenac. Ungdommelig og stadig henholdende i duften af mørk, udefinerbar frugt og tørrede …
Rødvin: Knap så runde hjørner
Den giver ikke så meget fra sig - selv ikke på 3. dagen. Duften rummer antydninger af røde og mørke bær, frisk skovbund og lidt tørret urt. Smagen er …
Rødvin: Vellykket trods svag årgang
2. vinen til Lagrange er resultatet af en behjertet indsats for at løfte en ellers svag årgang (2017) op på et kvalitetsniveau, der er et cru …
Rødvin: Bordeaux-elegance
Af en ikke-klassificeret udgave af en médoc-vin at være performer denne rigtig flot. Vinen har masser af bordeaux-elegance og er et oplagt bud på en …
Rødvin: Vellavet og relativt moden
Trenden med at producere 2. vine på druer fra eksempelvis yngre vinstokke har også bredt sig til cru bourgeois-slottene. En anelse overkill, vil nogen …
Rødvin: Større oplevelser venter
Barnemord? En 3. cru i så ung en årgang bør du nok lade ligge nogle år - der venter langt større oplevelser. Når det så er sagt, er det ikke en …
Rødvin: Kræver tid
Solmoden i duften med aromaer af røde kirsebær, salvie og timian. Syrerig og stram i munden. Frugten er tilbageholdende og giver med nød og næppe …
Rødvin: Ripasso med behersket sødme
Ripasso-metoden handler om at genbruge de tørrede druer fra amarone-produktionen. Man tilsætter resterne (kvaset) til den færdige valpolicella-vin, …
Rødvin: Ripasso look-alike
Lidt mager udgave af en ripasso look-alike lavet på tørrede druer, men den går glimrende til en gang pasta med tomatsovs.Duften har grønlige og …