Sødkrydret syditaliener med nuancer af puddersukker, blomme, sveskekompot og pibetobak i næsen. Varm og solmoden i munden. Alkoholen mærkes, og de …
Italien
Rødvin: Kræver tid
Solmoden i duften med aromaer af røde kirsebær, salvie og timian. Syrerig og stram i munden. Frugten er tilbageholdende og giver med nød og næppe …
Rødvin: Let, blød og frugtfyldig
Decideret venlig vin fra området Emilia-Romagna. Biodynamisk og relativt umanipuleret med et charmerende rustikt touch. I duften får du toner af …
Rødvin: Fint balanceret amarone
Min præference for amarone er ikke specielt stor efter gennem årene at have smagt mig gennem adskillige portvinslignende udgaver, der enten var for …
Rødvin: Ripasso med behersket sødme
Ripasso-metoden handler om at genbruge de tørrede druer fra amarone-produktionen. Man tilsætter resterne (kvaset) til den færdige valpolicella-vin, …
Rødvin: Kødfuld
Laber mundfuld fra Toscana produceret på et blend af lokale og internationale druer. Dufter af blomme og meget modne kirsebær på kanten til Mon …
Rødvin: Yderst velproduceret
Moden og drikkeklar, men kan sagtens ligge 3-5 år mere. Denne brunello rummer præcis det, den skal: En fornem duft af muld, cigarkasse, …
Rødvin: Ripasso look-alike
Lidt mager udgave af en ripasso look-alike lavet på tørrede druer, men den går glimrende til en gang pasta med tomatsovs.Duften har grønlige og …
Hvidvin: Frisk og vellavet chardonnay
Ganske frisk chardonnay med pæn syre, der hænger ved i munden. Dufter af pære og citrus med et touch af honningsødme og en mineralsk undertone. I …
Rødvin: God fylde på kanten til fedme
Druerne barbera og syrah i skøn forening har resulteret i denne moderne piemonte-vin, der rent gastronomisk egner sig godt til en vildtret. …
Rødvin: Tæt, saftig og poleret
I mange år en af Antinori-familiens bestsellere og en vin, der bliver fremstillet i anselige mængder. Så meget desto mere imponerende er det, at …
Hvidvin: Lidt kvalm i det lange løb
Ung og fersk i duften med umiskendelige melonaromaer og en snert af grøn banan. En behersket sødme fornemmes. Også i smagen, som fortsætter i …
Rødvin: Drikkeklar … og så alligevel ikke
Enkeltmarken Cannubi har enorm betydning i Barolo, og derfor er det ikke så underligt, at producenten har valgt at skrive marknavnet med de største …
Mousserende: Gedigent glas bobler
Durella-druen er lidt af en hemmelighed for de fleste vindrikkere - i hvert fald uden for Italien. Den dyrkes i Veneto-regionen øst for Soave og …
Orangevin: Oxideret med en let bitter finish
Piemontesisk orangevin fremstillet på økologisk og biodynamisk dyrkede druer og vinificeret på amfora. Ikke helt klar i glasset. Duften har nuancer af …