Tonstung californier. Druen petite sirah kan virkelig noget, når det handler om saft og kraft. Elegance er der til gengæld ikke meget af.Du får …
USA
Rødvin: Koncentreret smag
Sært blend af bl.a. sangiovese, pinot noir og petite sirah. Skabt af vinprovoen Sean Thackery, som med denne vin gerne vil drille vinpolitiet, som han …
Rødvin: Mission Impossible
Mission er Californiens ældste druesort og tæt på uddød, hvis det ikke var for et fåtal af producenter, som stadig holder liv i de særlige vine …
Rødvin: Pebret sag … til at begynde med
I begyndelsen særdeles pebret i duften. Aromaerne af blomme og sveske har svært ved at manifestere sig, men det sker gradvis, og der bliver tillige …
Rødvin: Nærmest elegant zinfandel
Jeg drikker ikke meget zinfandel, men skulle jeg vælge en kompetent producent, ville det til hver en tid blive Turley. Sådan som druen er tæmmet i …
Rødvin: Let oversøisk sødme
Californisk cab franc med det for druen så karakteristisk urtede touch iblandet aromaer af solbær og lidt grønne oliven. Fyldig og cremet i munden med …
Rødvin: Styr på sødmen
Hver gang jeg tester en zinfandel, frygter jeg et marmelade-orgie af dimensioner, men på det seneste har jeg kunnet konstatere, at trenden gradvis går …
Rødvin: Acceptabel sødme
En peberkrydret sag, som udmærker sig ved markante duftnoter af sveskeblomme, tør skovbund, brændenælder, tobak og solbærlikør. Sødmen er acceptabel, …
Rødvin: Anti-jammy
Super seriøs zinfandel. Producenterne Mike og Kara Dunn har fået det bedste ud af druen og formået at nytænke denne type vin.Varm, men ikke …
Rødvin: En tung fætter
Den lyder fransk, men vinen er ærkecalifornisk. Det er du slet ikke i tvivl om, når du får den i glasset.Ekspressiv og likøragtig i næsen med …
Rødvin: Tydelige vaniljetoner
Vanilje. Et tydeligt tegn på brugen af ny eg i lagringen af en vin. Forekommer det i denne udgave? Både ja og nej. Duften har ganske vist toner af …
Rødvin: Lige moden nok
Duften er moden med begyndende tertiære noter - særligt på andendagen. Også en smule rustik med et hint af hængt kød og jordbærmarmelade. Virkelig …
Rødvin: Saftig, men med tør afslutning
Velproportioneret zinfandel, som gør sig godt til barbecuemarineret kød. Duften har tunge, pebrede toner med et spicy chilinip og et hint af tobak. …
Rødvin: Ikke vellykket
Det er sjældent, jeg smager en vin, som jeg decideret ikke bryder mig om. Det er desværre tilfældet med denne zinfandel, der både i duft og smag …
Rødvin: Vinen til svinet
Det er meget brugt at smide en flæskesteg på grillen, og her har vi fat i vinen, der passer til svinet. Sødladen og spicy i næsen uden at blive for …