Endelig en zinfandel, som ikke er i den helt tunge ende. Blommet og kirsebærsødlig næse. Særdeles krydret med indslag af nellike, allehånde og peber. …
USA
Rødvin: Klassisk zin
Let poleret zin med jammy tendenser, der dog er tålelige, når blot du serverer vinen til barbecuemarinerede bøffer.Duften har toner af mørke bær, …
Rødvin: Sød og krydret
Klassisk, vellavet zinfandel med en anelse alder på. Er du til denne type vin, går du ikke forgæves. Særligt hvis du drikker den til kryddermarineret …
Rødvin: Sødme og krydderier
Denne vin har tydeligvis et sødmelag og et krydderilag. Men de to spiller fint sammen, og vinen bliver aldrig tung.Likorøs i næsen med nuancer af …
Rødvin: Over the top
Nogle gange kan man gemme en vin for længe. Jeg testede denne ved både 17-18 grader og kølet ned til 12 grader, men den skulle nok have været drukket …
Rødvin: Mager zinfandel
Normalt forventer jeg lidt mere smæk for skillingen i en zinfandel, end jeg får i denne udgave med snart seks år på bagen. For at sige det ligeud: Det …
Hvidvin: Fin og sprød
Nærmest chablisk mineralsk i duften tilsat aromaer af citrus, hvid fersken og en snert acetone. Ingen vanilje. Også smagen er herligt befriet for …
Hvidvin: Heavy californier
Heavy. Koncentreret. Fed … Californisk chardonnay, når den virkelig viser, hvad den kan.De franske fade gør til at begynde med begrænset væsen af …
Rødvin: Pleaser-pinot
Foretrækker du bløde, sødmefulde pinot noir-vine af den slags, der bare glider ubesværet hen over tungen, er du på rette vej med denne sonoma-udgave. …
Rødvin: Saftigt smagsbombardement
Californiske Alban Vineyards har med succes valgt at producere vine udelukkende på rhône-druer. Men når vi tager fat i en syrah-bamse som Patrina, …
Rødvin: Næsten for voldsom
Det virker nærmest, som om producenten bag denne vin har skullet bruge alt, hvad han havde, af druemateriale. Ned i pressen med det hele - og så ser …
Rødvin: Oh happy day!
Næsen er udpræget burgundisk med toner af mørke skovbær - særligt hindbær - lidt kirsebær og fugtigt løv. Også en anelse spicy. I smagen får du masser …
Rødvin: Et ordentligt løvebrøl
Navnet lyder som en løve, der brøler, og det er da også et ordentlig løvebrøl, vi har i glasset her. I næsen får vi nærmest hele bærpaletten serveret, …
Rødvin: Mørke bær og chokolade
Burgundisk i stilen, men med det lille overskud af sol og varme, der kendetegner vellavet californisk pinot noir.Frisk. Kun svagt fadpræg og en …
Rødvin: Bugner af sødmefuld bærfrugt
Syv år gammel oversøisk pinot noir støder man ikke så ofte på. Burde den ikke være drukket for længst? Næh, faktisk ikke, for denne udgave fra …