Let poleret zin med jammy tendenser, der dog er tålelige, når blot du serverer vinen til barbecuemarinerede bøffer.Duften har toner af mørke bær, …
Hvidvin: En smule uinteressant
Fra et af Châteauneufs topvinhuse kommer denne hvide rhônevin, som fremstår virkelig vellavet, men også en smule uinteressant. Fremstillet på …
Rødvin: Sød og krydret
Klassisk, vellavet zinfandel med en anelse alder på. Er du til denne type vin, går du ikke forgæves. Særligt hvis du drikker den til kryddermarineret …
Orangevin: Oxideret med en let bitter finish
Piemontesisk orangevin fremstillet på økologisk og biodynamisk dyrkede druer og vinificeret på amfora. Ikke helt klar i glasset. Duften har nuancer af …
Rødvin: Dygtigt lavet
Selv om denne primitivo lægger klar afstand til de kogte og overmodne udgaver, vi stadig kan finde på supermarkedshylderne, er det en god idé at …
Rødvin: Sødme og krydderier
Denne vin har tydeligvis et sødmelag og et krydderilag. Men de to spiller fint sammen, og vinen bliver aldrig tung.Likorøs i næsen med nuancer af …
Mousserende: Sprøde æbler
Prosecco på stadiet over den, vi hælder i aperol spritz. Til at begynde med en anelse duftsvag og metallisk, men efterhånden melder sig aromaer af …
Rødvin: Over the top
Nogle gange kan man gemme en vin for længe. Jeg testede denne ved både 17-18 grader og kølet ned til 12 grader, men den skulle nok have været drukket …
Hvidvin: Vanilje og dild
Denne chardonnay har fået hele turen på østrigske og franske barriques i 12 måneder, og det mærkes allerede i duften, der har toner af vanilje og …
Rødvin: Heavy
Tung og varm i duften. Frugten meget moden på grænsen til svesket. Det gælder også i smagen, der har sødmefulde og nærmest overmodne noter af blomme, …
Rosévin: En anelse tung
I Languedoc fremstilles rosévine, der på mange punkter minder om dem fra Provence. Ofte dog en anelse mere rustikke og varme i udtrykket.Det …
Hvidvin: Sødme og syre i flot blend
Den hvide udgave af Guigals Cuvée Philipson lægger ud med en relativt neutral duft, der dog gradvis åbner sig med mineralske toner og indslag af hvide …
Rødvin: Ganske pleasende
Absolut en af de bedre versioner af Erik Sørensen Vins mangeårige bestseller lavet på ren grenache fra gamle vinstokke. Næsen ret så krydret med toner …
Rødvin: Mager zinfandel
Normalt forventer jeg lidt mere smæk for skillingen i en zinfandel, end jeg får i denne udgave med snart seks år på bagen. For at sige det ligeud: Det …
Rødvin: Jul i juli
Jul i juli, får jeg lyst til at skrive, for jeg får udprægede brunkagenoter i næsen, når jeg snuser til denne basse af en rødvin.Der er gang i …