En lidt fed og brødet næse med sødlige toner, som går igen i smagen, der har både mjød og honningmelon på paletten. Alt i alt minder den lidt om en …
Anmeldelser
Frisk og en anelse bitter
Grape, abrikos og tropiske frugter fornemmes i duften. I det hele taget en ret parfumeret sag fra det sydlige Frankrig.Den syrefattige drue …
Elegant og ærkefransk
Meget elegant og ærkefransk i stilen. Brombær, lakrids og masser af herbes de Provence giver denne sydfranske herre power, og syren til sidst rammer …
Oser af solbær
Viu Manent høster stor anerkendelse fra vinskribenter verden over - og med god grund.Her har vi vinen i hverdagsudgaven, men den er ikke spor …
River i emaljen
Her kæmper duft- og smagsnoter som stald, flødechokolade og (alt for) søde brombær om at sætte deres aftryk på vinen. Alle taber dog til tanninerne, …
Sort og koncentreret
Fin argentiner fra den sydlige del af Mendoza.Begsort og meget koncentreret med både urter og dyb, sødmefuld frugt i retning af kirsebærlikør. …
Value for money
Super lækkert glas fra det sydlige Umbrien.Lidt tilbageholdende i næsen i begyndelsen, men lidt efter lidt fornemmes urter, et strejf af …
Stort gemmepotentiale
Fantastisk portvin i den super gode årgang 2007.Tørrede abrikoser, sultanarosiner, læder og tobaksdåse vælder op af glasset. De 20 pct. alkohol …
Barbera i barolo-klassen
Et brag af en norditaliensk vin. I en blindsmagning ville man have gættet på, at der var hældt barolo eller anden stor nebbiolo-vin i glasset, men her …
Mørke bær og krydderier
Lidt sydøst for Rioja ligger Campo de Borja, som ikke er et særlig prestigefuldt vinområde. Til gengæld laver de ofte vin af god kvalitet.Mørke …
Masser af frugt og julekrydderi
Stor alkoholrig frugtbombe fra det varme Barossa i Sydaustralien. Muscovadosukker, tørrede tranebær, solbær, chokolade og julekrydderier som nellike …
Saftbombe
Her er der lige skudt en kineser af i glasset. Meget krudtet, når man har hældt den op, men heldigvis fortager røgen sig hurtigt og bliver erstattet …
Bedst til en bøf
Rank argentiner med meget krydret og urtet næse. Frugten er lidt reduktiv, men efter nogen iltning og slyngen rundt i glasset kommer der søde og …
Oplagt til risalamanden
René Christensen fra Kirke Hyllinge har skabt denne hedvin, som sparker alt, hvad vi før har forbundet med kirsebærvin herhjemme, af banen.Meget …
Solbærsødme og cigarkasse
Meget indsmigrende chilener med de for landet så velkendte urter i næse og smag. Men også dejlig solbærsødme, cigarkasse og en anelse …














