Lys og let vin. Nærmest pinot’sk i duften med nuancer af røde kirsebær og jordbær og en let krydring. Pænt fyldig i munden. Virkelig frugtmættet. …
Anmeldelser
Hvidvin: På grænsen til undermoden
Hvid bourgogne kan være en blandet fornøjelse afhængigt af producentens formåen og druemateriale. Denne udgave bidrager ikke med alverden til …
Rødvin: Markant frugtsyre
Markant duft af brændt toast og briochebolle. Også ret syrlig i næsen med frugtige toner af brombær og blåbær samt et skud salami. Frugtsyren trænger …
Orangevin: Pas på mavesåret
Den pigmentrige drue pinot gris har farvet denne vin orange. Det skyldes, at mosten har macereret med skallerne i længere tid, end man normalt ville …
Hvidvin: Sødmefuld citrus
Det store bourgogne-hus Bouchard Père er i den lyksalige situation, at de er enejere af 1. cru-marken Clos Saint-Landry i Beaune. De knap 2 ha har …
Rødvin: Mørk og tung
90 pct. grenache fra meget gamle vinstokke er basis for denne châteauneuf du pape, der hælder til den tunge og mørke side.Svagt indkogt i duften …
Hvidvin: Den smager bare godt
Jeg kan godt li’ denne riesling. Og hvorfor kan jeg så det? Det enkle svar: Den smager bare godt. Og så har den en flot balance, der befordrer lysten …
Rødvin: Meget stram
Du skal være meget tålmodig med denne barolo fra den berømte Cannubi-mark. Den bider godt fra sig - selv på tredjedagen. Så køb den og gem den langt …
Hvidvin: Parfumeret og let sødmefuld frugt
En rigtig drik-mig-nu-vin. Frisk og letløbende. Dufter af grønne æbler og æbleskræl, kvæde, våd sten og acetone. Udtrykket er ganske sprødt. I munden …
Rødvin: Klassisk cru bourgeois-karakter
Her er fint bud på en 2017’er fra Bordeaux’ venstrebred. Nu bliver der stort set ikke produceret dårlige årgange i Bordeaux længere, men 2017 …
Rødvin: Varme og frugttæthed
Den syditalienske drue aglianico giver ofte tætte, tanninrige vine, der tidligere kunne give mindelser om barolo. Det er ikke længere min oplevelse af …
Hvidvin: Bourgogne fra overset appellation
Saint-Romain bliver let overset i omtalen af god hvid bourgogne. Det er lidt synd, for sandheden er, at der fremstilles ganske fortrinlig vin i dette …
Rødvin: Sødligt vaniljeaftryk
Varm, let sødmefuld og krydret sag med en brændt tone af karamel og nuancer af brombær, sveskeblomme og kødfond. Fyldig og en anelse svesket i munden. …
Hvidvin: Heavy californier
Heavy. Koncentreret. Fed … Californisk chardonnay, når den virkelig viser, hvad den kan.De franske fade gør til at begynde med begrænset væsen af …
Rødvin: Stram, men med god tyngde
Generisk rød bourgogne kan være en blandet oplevelse. Enkelte producenter tager opgaven alvorligt og frembringer pinot-vine, som leverer langt mere, …