Denne bourgogne smagte jeg over tre dage, og vinen var klart bedst på 2. og 3. dagen. Med andre ord. Giv den ilt.Duften er intens med toner af eau …
Anmeldelser
Rosévin: Frisk, luftig og behagelig
Indbegrebet af en solmoden, saftig provence-rosé. Fine ferskennoter i duften, lidt ribs og en svagt grønlig tone. I munden frisk, luftig og behagelig …
Hvidvin: Mesterens modne pinot gris
Jeg skal gerne indrømme, at jeg bliver en smule benovet, når jeg får lov at fordybe mig i en over 20 år gammel pinot gris fra mesteren Olivier …
Rosévin: Et godt formål
Drikke du denne vin, bidrager du til et godt formål: Kampen mod plastaffald i de danske have. For hver solgt flaske sender forhandleren en tier videre …
Rødvin: Medium cru bourgeois
2. vinen til det relativt berømte slot Phélan Segur i Saint-Estèphe udmærker sig ved helt klassiske bordeaux-toner. En anelse tilbageholdende i næsen. …
Rosévin: Civiliseret sødme
Jeg har tidligere testet denne rosé i 2019-årgangen, og selv om vinen var karakteriseret som ”halbtrocken”, kunne jeg ikke helt forlige mig med …
Rødvin: Let syre og tør afslutning
En smule alkoholisk i næsen, men ikke nok til at overdøve aromaerne af lyse kirsebær, soltørrede urter, kamfer og medicinskab. Mundfølelsen er blød, …
Rødvin: Du labber den i dig
De fleste har formentlig haft skuffelser med bourgogne. Det er vilkårene med vine, der bevæger sig i cyklusser og i perioder lukker helt ned. Jo …
Rosévin: Tyndbenet
Terrasse-bællevin af den simple slags. Forfriskende og frugtig - og hurtigt glemt.Parfumeret ferskenduft med indslag af lidt røde bær og en kalket …
Rødvin: Lækker bærnæse
Dyb duft - ja, nærmest kraftfuld. Lækker bærnæse (ikke bearnaise). I munden får du nebbiolo for fuld power. Svælgudtørrende, men samtidig saftig og …
Rosévin: Mørk og madvenlig
Roseerne fra Tavel i det sydlige Rhône er i min optik udpræget madvine med væsentlig mere tyngde end f.eks. den provencalske udgaver. Det gælder også …
Rødvin: På kanten af jammy
Kun godt 3000 flasker er produceret af denne rene syrah fra danske Peter Vinding-Diers’ sicilianske vingård. At klimaet på de kanter er varmt, kommer …
Rødvin: Moden og imødekommende
Her har vi fat i en udgave, der er fuldstændig drikkeklar, og som byder på en vinoplevelse af de bedre.I duften mærkes en let syrlig tone, der dog …
Rødvin: Gem den!
Efter 12 måneder på fransk eg og efterfølgende 8 måneder på beton samt yderligere flaskelagring burde denne ribera del duero være mere eller mindre …
Rødvin: Rå tanniner
Old school barolo, som trods en vis alder stadig strammer til med masser af rå tanniner. Dufter som ældre barolo skal dufte: Svesker og tørrede …