Dyb næse med en antydning af brunt sukker. Hertil kommer fintskårne krydderurter, kirsebær, boysenbær og et køligt strejf af kamfer og medicinskab. …
Anmeldelser
Rødvin: Oh happy day!
Næsen er udpræget burgundisk med toner af mørke skovbær - særligt hindbær - lidt kirsebær og fugtigt løv. Også en anelse spicy. I smagen får du masser …
Rødvin: Syredrevet sag
Syredrevet sag, som i duften får modspil af modne mørke kirsebær, boysenbær og brombær. Masser af tørrede urter og et støvet touch af kakaopulver. Pæn …
Rødvin: Maskulin morgon
I vinene fra Morgon viser gamay-druen sig fra sin mere maskuline side. Det mærkes også i denne version fra Dépagneux. Jordet i duften og domineret af …
Hvidvin: Bliver aldrig rigtig interessant
Chardonnay-druen dyrkes over det meste af verden, men hvorfor lige i Piemonte, hvor udvalget af lokale hvidvinsdruer er ganske omfattende? Jeg har …
Rødvin: Blød og behagelig pizzavin
Til mit bryllup for mange herrens år siden drak vi negroamaro. Det var en dejlig vin, syntes jeg. Siden hen er det ikke blevet til mange glas af denne …
Rødvin: Blidt brus
Barolo med brus? Nej, vel? Der er dog lidt om snakken, for denne nebbiolo fra det fremragende barolo-hus G.D. Vajra har faktisk en let perle. Vinen er …
Rødvin: Helt klassisk med masser af syre
Barbera i den klassiske stil med markant syre og et lyst og let udtryk. Dufter af tørrede krydderurter og bark. Frugten er nedtonet, men nuancer af …
Rødvin: Dufter af de skønneste modne kirsebær
Laveste klassifikation i området er AOP Beaujolais, og vinene i denne kategori hører dermed ikke til i en af de 10 cru-appellationer. Det gælder denne …
Rødvin: Total pleaser
Særdeles moden duft med indslag af blomme og boysenbær og et snif af vanilje. Mest markant er dog de heftige chokoladenoter. De går igen i smagen, som …
Rødvin: God friskhed
Mange beaujolais’er kan være rare at drikke helt uden mad. Det er denne mørke og syrerige udgave af en julienas ikke et eksempel på. Der skal fjerkræ, …
Rødvin: Ganske potent
Klassisk, madkrævende barbera. En portion ossobucco kunne være et bud på en velegnet vinledsager. Både fordi vinen har syren, der skal til, hvis tomat …
Rødvin: Syren hænger godt ved
Let støvet og jordet duft med indslag af boysenbær og brombær og lidt pibetobak. En smule mælkesyre fornemmes også. Sur/sød i munden. Smagen rummer …
Rødvin: God, gedigen barbera
Relativt spicy i næsen med blommede toner og aromaer af sorte kirsebær, viol og medicinskab. Smagen er kraftfuld og krydret - ja, nærmest julekrydret. …
Rødvin: Frugtig og feminin
Ikke den typiske morgon, når du får den i næsen. Normalt er disse vine lidt mørke og jordede og til tider rustikke i stilen, men Stephane Avirons …














