Ung barbera med endnu uudviklede aromaer i duften. Blomme, kirsebær, kærnemælk og et touch af chokolade mangler stadig at finde sammen i et harmonisk …
Barbera
Rødvin: Den reneste frugt
Typisk producenten Vajra har denne barbera ingen forstyrrende elementer i duften - kun rene frugtnuancer, afdæmpede urter og en snert af kærnemælk. …
Rødvin: God fylde på kanten til fedme
Druerne barbera og syrah i skøn forening har resulteret i denne moderne piemonte-vin, der rent gastronomisk egner sig godt til en vildtret. …
Rødvin: Rå og syrerig
Mørk og krydret sag med et touch af urter i næsen. Fylder godt i munden med koncentreret mørk bærfrugt - primært kirsebær. Let cremet og temmelig …
Rødvin: Krydret, moden og koncentreret
Parfumeret og ret dyb i duften. Tunge aromaer af brombær og sorte kirsebær. Mundfornemmelsen er cremet og fyldig - og egentlig ganske ren. Vinen har …
Rødvin: På kanten til det polerede
Tydelig barbera i duften: Røde og sorte kirsebær, friske krydderurter - primært salvie, timian og basilikum. Varm og moden. Smagen afrundet på kanten …
Rødvin: Syredrevet sag
Syredrevet sag, som i duften får modspil af modne mørke kirsebær, boysenbær og brombær. Masser af tørrede urter og et støvet touch af kakaopulver. Pæn …
Rødvin: Helt klassisk med masser af syre
Barbera i den klassiske stil med markant syre og et lyst og let udtryk. Dufter af tørrede krydderurter og bark. Frugten er nedtonet, men nuancer af …
Rødvin: Ganske potent
Klassisk, madkrævende barbera. En portion ossobucco kunne være et bud på en velegnet vinledsager. Både fordi vinen har syren, der skal til, hvis tomat …
Rødvin: God, gedigen barbera
Relativt spicy i næsen med blommede toner og aromaer af sorte kirsebær, viol og medicinskab. Smagen er kraftfuld og krydret - ja, nærmest julekrydret. …
Rødvin: Barbera i den potente stil
Asti-barbera i den potente stil. Alkoholisk og varm, men også syrerig og stram. Dufter af syrlige kirsebær og mirabelle med et strejf af mos og urtede …
Rødvin: Hed og upoleret
Barbera er en syrerig drue, og det kommer særligt til udtryk i denne unge udgave fra Damilano. Stadig lidt rå og umoden i duften med nuancer af tørret …
Rødvin: Pakket ind i lækkerhed
Her har vi en barbera, som bare er pakket ind i lækkerhed. Flot, moden frugt, god dybde, ingen overdreven brug af fad og nærmest ædel i sin …
Rødvin: Madkrævende
Barbera-druen er kendetegnet ved en relativt syrlig frugt. Det fornemmes også i denne version fra producenten Michele Reverdito. Allerede i næsen …
Rødvin: Barbera-lækkerbisken
Dejlig duft: Cremede kirsebær og blomme, flødechokolade, en anelse tobak og en svagt kølig grøn tone. Smagen ret fyldig med en let pebernote, men …