Languedoc-vin i den elegante ende af skalaen. Fyldig, men ikke tung. Næsen er kølig, krydret og urtet med et tydeligt solbær-input. I smagen får du et …
Grenache
Rødvin: Savner elegance og liv
Slikken grenache-frugt fornemmes i duften, der har jammy noter af hindbær og boysenbær og fremstår en anelse tung. Smagen domineres af kogt frugt …
Rødvin: Fyldig og saftig i munden
Ægteparret Anne Gros og Jean-Paul Tollot laver vin i Bourgogne, men har også taget en afstikker til Languedoc, hvor de arbejder med helt andre …
Rødvin: Som en god rhône villages
En Holte Vinlager-klassiker, som i 2020-årgangen performer ganske fornuftigt. I næsen blå og sorte bær, frisk krydderurt og oliven, der alt sammen …
Rødvin: Varm, mørk og fyldig
Seriøs sydfransk sag med kant og balanceret sødme. I duften får du krydrede og blommede toner suppleret af solbær- og brombæraromaer. Varm, mørk og …
Rødvin: Kedelig i det lange løb
Uelegant og en smule gumpetung grenache-vin. I næsen dominerer toner af brændt karamel, og frugten virker, som om den er pakket ind i en sødlig hinde. …
Rødvin: For meget af det gode
Her er vi i den tunge ende. Men det starter rigtig godt: Lækker, likorøs næse med indspark af vilde urter og tobak, heavy kirsebær og et touch af …
Rødvin: En smule bondsk
En anelse bondsk i udtrykket med rigelig sødme og knap så mange nuancer. Duften er dog lovende. Aromaer af mørke, modne bær, chokolade, peber og …
Rødvin: God frugtfylde
Godt bud på en vin til flæskesteg eller svinekotelet. Let frugtig duft med aromaer af lyse og mørke bær og en smule urter. Stiger i intensitet i …
Rødvin: Saftig og heftig
Frembragt på ren grenache fra gamle vinstokke hamler denne vin op med alle former for tilbehør og fede saucer. En decideret power-neuf, der dunker tæt …
Rødvin: Anti-power neuf
Direkte fra flasken: Stald, flæsk, peber og urter i duften. Totalt old school. Lidt røde bær fornemmes nødtørftigt. Relativt let og lys i frugten - …
Rødvin: Ung og uudviklet
En gang imellem kunne jeg ønske mig, at rhône-producenterne holdt deres vine tilbage et år eller to længere, for i min mund kan det godt blive lige …
Rødvin: Drik den kun til mad
Ekspressiv vin med dybe kirsebærtoner, blomme og solbær i duften, samt et frisk pust af kølig kamfer. Tæt og mørk i udtrykket og stadig stram trods 7 …
Rødvin: Sødme og et strejf af stilk
Hæderlig rhônevin, som går til de fleste klassiske danske kødretter. Næsen har toner af brombær, sødlig blomme, læder, skovbund og krydderurt, hvilket …
Rødvin: Varm og let brændt i stilen
Tung sag. Det fornemmes allerede i duften, der forekommer varm og let brændt med aromaer af jord, stærk lakrids, chokoladekaramel, brombær og mørke …