Sødmefuld melonduft med en snert af hindbær og lidt orangearomaer i de nedre lag. Varm og sødlig frugt i smagen. Noter af bærsaft og citrus - og …
Grenache
Rosévin: Vellykket
Vellykket lyserød sag i den cremede stil. Tilbageholdende i duften, men aromaer af vandmelon, rosenvand og et hint af jordbær formår dog at trænge …
Rosévin: Svag, men mærkbar sødme
Fesent løgskalfarvet i glasset og i næsen parfumeret med aromaer af banan og grøn melonskal. Samme noter finder du i smagen med tilføjelse af en smule …
Rosévin: Luksus, luksus!
At denne rosé har fået et år mere på flasken sammenlignet med de fleste udgaver, der sendes på markedet i denne tid, klæder den. Bandol-roseerne er …
Rosévin: Frisk, luftig og behagelig
Indbegrebet af en solmoden, saftig provence-rosé. Fine ferskennoter i duften, lidt ribs og en svagt grønlig tone. I munden frisk, luftig og behagelig …
Rosévin: Et godt formål
Drikke du denne vin, bidrager du til et godt formål: Kampen mod plastaffald i de danske have. For hver solgt flaske sender forhandleren en tier videre …
Rosévin: Tyndbenet
Terrasse-bællevin af den simple slags. Forfriskende og frugtig - og hurtigt glemt.Parfumeret ferskenduft med indslag af lidt røde bær og en kalket …
Rosévin: Mørk og madvenlig
Roseerne fra Tavel i det sydlige Rhône er i min optik udpræget madvine med væsentlig mere tyngde end f.eks. den provencalske udgaver. Det gælder også …
Rødvin: Godt med tyngde
En lige på og hårdt neuf med knald på alkohol og mørk frugt. Dufter af hindbær, brombær og konfiterede kirsebær. Særdeles mørk i udtrykket. I munden …
Rødvin: Frugten fader hurtigt ud
En smule kogt i frugten. Blomme, solbær og kirsebær i et tungt og rustikt udtryk, men vægten er lagt på (over)modenhed. Lidt urtetoner frisker op. I …
Rødvin: Tæt, krydret og sødmefuld duft
Cairanne i det sydlige Rhône er kendt for vine i en mørk og ofte mere rå og rustik stil. I denne unge udgave præsenterer vinen sig med indbydende …
Rødvin: Ikke på neuf-niveau
Yngste søster i Vaudieu-klanen er allerede givet fri og gør desværre ikke meget væsen af sig. I næsen indslag af brombær og kirsebær, men ingen …
Rødvin: Hård nød at knække
I næsen markant animalske aromaer. Primært rå bacon, som får følgeskab af finkværnet peber og parfumerede toner af blåbær og solbær. Ung bandol-vin …
Rødvin: Hindbær all over
Dufter intenst af kirsebær med et nærmest likorøst touch. Alligevel mærkes en vis lethed og friskhed understreget af en svagt bitter tone af …
Rødvin: Maskulin og mørk
Gedigen, syrah-domineret vin, som modstår lidt af hvert på juletallerkenen. Meget mørk i frugten med let bitre chokolade- og espressonoter og et …