Rhônevin holdt i stramme tøjler. God til juleflæskestegen, men får problemer med de sukkerbrunede kartofler. Vinen har begrænset sødme og et …
Mourvèdre
Rødvin: Perfekt julevin
Kølig, urtet og en anelse animalsk. Tæt i næsen med nuancer af konfiteret frugt, men også let og luftig. I munden lag på lag af hindbær, …
Rødvin: Flygtig og forfinet
Gennem årtier et pejlemærke for producenterne i Châteauneuf du Pape og styret med sikker hånd af Brunier-familien, der formår at få det bedste ud …
Rødvin: Blide toner fra Rhône
Lavet på druer fra fire forskellige områder i det sydlige Rhône udmærker denne biodynamiske sag sig ved en behagelig blidhed, som sjældent opleves i …
Rødvin: Mørk og varm
Skal du vælge vin til de tungere efterårsretter med mørk og kraftig sauce, er denne økologiske rhônebasse fra den fremragende 2015-årgang ikke noget …
Rødvin: Ung og heftig
Janasse ligger i toppen af Châteauneuf-hierakiet, og det forplanter sig også nedefter til domainets mere jævne rhônevine. Kvaliteten er tårnhøj, så …
Rosévin: Tuttifrutti-vin med pleaser-potentiale
Parfumeret provence-rosé i den bløde og cremede stil. Vandmelon, skovjordbær, hindbærbrus og en sødlig undertone af vingummi hænger i næsen. Smagen …
Rødvin: Vellavet rhônevin i stor årgang
I den fremragende årgang 2016 skulle rhôneproducenterne virkelig gøre sig umage for ikke at lave god vin. Denne udgave, som blot har status af Vin de …
Rødvin: Den sidder lige i skabet
2015 var en sublim syrah-årgang i det nordlige Rhône, og når man ved, at det er her, Côte Rôtie-kongerne Marcel og Philippe Guigal har …
Ung og charmerende
Ung … meget ung sag med saftig, ren frugt og påfaldende tilnærmelighed. Endnu lidt ufærdig i duften, men kombinationen af lyse kirsebær, kirsebærsten …
Rå madvin
Rød bandol-vin i en lidt rå, fadpræget stil med animalske aromaer, lyse bær, provenceurter og en antydning af alkohol i næsen.Smagen domineres af …
Fed, moden frugt
Nogle af de bedste roseer kommer fra Bandol-distriktet syd for Toulon. Det gælder også denne klassevin, som selv med et ekstra år på bagen har bevaret …
Struktur og finesse
Struktur og finesse er kodeordene i denne rosé, som ikke flyder over af sødmefuld, blød frugt, men snarere slår sig op på saftighed og syre. Røde bær …
Syrlig sag
Syrlig sag, som udtørrer munden og ikke gør meget væsen af sig. Dufter sjovt af parmesan og muskatnød, men det fortager sig og går over i lys neutral …
Seriøs og intens rosé
Denne bandol-rosé blev produceret i 2015, og det fornemmes - på den positive måde. Normalt skal rosévin drikkes helt ung, men kommer den fra Bandol, …