Jeg bliver nærmest blæst bagover af den frugtintensitet, jeg får i næsen. Mørke kirsebær og boysenbær i et tæt og koncentreret udtryk, som jeg slet …
Pinot noir
Rødvin: På højde med god bourgogne
Rød sancerre laves, som i Bourgogne, på ren pinot noir, men klimaet er generelt køligere og giver derfor knap så koncentrerede vine.Denne version …
Rødvin: Nyplukkede skovbær
En sjældenhed i glasset: Pinot noir fra Loire. Rød sancerre er en overset størrelse, men de bedste kan faktisk måle sig med god bourgogne. Særligt i …
Rødvin: Ungdommelig og venlig
Du får røde bær og et urtet touch i duften. Jordbær og boysenbær giver indtrykket af en let og frugtig vin. I munden ungdommelig og venlig med en …
Rødvin: Power og finesse
Tidligere kunne rød sancerre være en spinkel og tyndbenet affære. Jeg fornemmer, at der er begyndt at komme mere kød på vinene, og uden at jeg skal …
Rødvin: Ren bourgogne-nydelse
Ren bourgogne-nydelse. Sart og sofistikeret næse med indslag af røde bær og blomme, ovntørrede brændeknuder og et snif af urter. Mundudfyldende, …
Rødvin: Fattigmands-pinot
Der er pinot noir, og så er der pinot noir. Ofte bedømmer man vinene med udgangspunkt i de røde vine fra Bourgogne, men det giver ikke nødvendigvis …
Rødvin: Blød som velour
Blød som velour. Dufter af støvet skovbund med tørre, visne blade. Rummer også en del kirsebæraromaer samt et hint af hindbær. En let, luftig og …
Mousserende: En rigtig madchampagne
Ret mørk i udtrykket. De rene blå druer fornægter sig ikke. Dufter af kalk og kridt, røde bær og sønderjysk rugbrød. Smagen har et lettere metallisk …
Rødvin: Tyndbenet
Denne pinot noir har absolut bedst af at blive drukket lettere afkølet - gerne 12-14 grader. Duften har ikke det store at byde på. Lidt røde bær, tørt …
Mousserende: Topårgang med mange år i sig
2008-årgangen blev i sin tid udråbt til en af de helt store i Champagne. Her 15 år senere er det tid til at indfri forventningerne. Denne luksusudgave …
Mousserende: Vingummi-karakter
Jordbærfarvet rosé fremstillet på saignée-metoden, hvor den fritløbende most er i kortvarig kontakt med drueskallerne. Vinen skummer en del i glasset, …
Mousserende: Fin dybde
Champagne skabt på et blend af pinot meunier- og pinot noir-druer. Flot gylden i glasset med elegante bobler og en vis tyngde i duften: Tranebær, …
Mousserende: Vellykket rosé
Smukt ferskenfarvet rosé. I dette tilfælde har producenten valgt at justere farven ved at tilsætte rødvin på meunier-druen til blendet af pinot noir …
Mousserende: Virkelig seriøs champagne
Gylden vin med liflige bobler og aromaer af henkogt pære, nedfaldsæbler, ristede mandler, briochebrød og kridt. I munden knashamrende tør understøttet …