Har du planer om at stege en godt krydret lammekølle eller måske braisere en oksebov, er her vinen, der tager godt imod både krydring, kraft og fedt. …
Tinto fino
Rødvin: Gem den!
Efter 12 måneder på fransk eg og efterfølgende 8 måneder på beton samt yderligere flaskelagring burde denne ribera del duero være mere eller mindre …
Rødvin: Absolut drikkevenlig
Mærkbart stram i duften med indslag af brombær, tørret urt og chokolade i et lidt støvet udtryk. Smagen rummer lækker saftighed og er proppet med …
Rødvin: Ryk i tanninerne
Omtrent elegant tempranillo-vin, som i udtrykket fremstår varm, smoothe og en anelse poleret. Jeg noterer hyldebær, boysenbær og solbær i duften. Også …
Rødvin: Alle komponenter spiller perfekt sammen
Velafbalanceret, fyldig og elegant - ikke for tung, men med et væld af smagsnuancer. Duften oser overskudsagtigt af plukkemodne blåbær og solbær …
Rødvin: Spis kød til
Der findes næppe mange afkroge af den iberiske halvø, hvor Torres-familien ikke har etableret sig med vinmarker i større eller mindre målestok. …
Rødvin: Til lakridselskeren
Lakrids, lakrids, lakrids … Både i duft og smag. Ingen tvivl om, at dette træk nedtones med årene, men i 2016-årgangen overskygger de intense nuancer …
Rødvin: Behagelige, bløde hjørner
I Ribera del Duero er det lokale navn for tempranillo-druen tinto fino: Denne reserva er lavet på ren tinto fino og fremstår velkomponeret og med pæn …