Frisk og frugtig duft. Også ret floral. Nuancer af sart citrus med et bittert strejf, kamilleblomst og en let honningsødme. Mundfornemmelsen er …
Frankrig
Rødvin: Saftig og imødekommende
Kødfuld og flæsket i næsen med indslag af røg, sort frugt og oliven. Saftig og imødekommende i munden. Masser af moden bærfrugt - både brombær, …
Rødvin: Markant modenhed
Guigal er stærk på nordrhône-vinene, men druematerialet til denne 2020’er fra den sydlige del af regionen fejler bestemt heller ikke noget.Flot, …
Hvidvin: Vellykket
Den vellykkede hvide crozes-hermitage fra Chave har duftaromaer af let syrlig gul frugt, madæble, kvæde og citrus samt en fin, underliggende …
Rødvin: Venlig crozes-hermitage
Meget modne toner i duften. Indslag af blåbær, brombær og solbær og en smule tørret frugt. Desuden hvid peber, fersk bacon og ymer. Helt efter bogen. …
Rødvin: Frisk og ungdommelig
Jeg har tidligere med succes testet André Brunels châteauneuf du pape-vine. Dette er hans udmærkede bud på en côtes du rhône.Frisk og ungdommelig …
Rødvin: Behersket alkohol
Ung vin, men drikkemoden. Typisk nordrhône-karakter med duft af blåbær og brombær, kærnemælk, fersk bacon og oliventapenade. Dejlig syrlighed …
Rødvin: Alt er i balance
Jeg er vild med duften af denne vin! Nybagt rugbrød, mørke skovbær, farin og en snert af tobak og krydrede urter. Tæt og mørk med en fin streng af …
Rødvin: En hel del at byde på
Côtes du rhône med en hel del at byde på - og oplagt til retter med grillet gris. Næsen har dybe, sødfrugtige toner. Stilen er en anelse slikken med …
Rosévin: Proppet med fuldmoden frugt
Roséklassikeren fra Château la Tour de l’Evêque shiner i 2024-årgangen. Vinen er proppet med fuldmoden frugt og har en indbydende duft af peach melba …
Rosévin: Behageligt, frugtigt udtryk
Nyt økologisk initiativ fra provencalske Peyrassol. Lidt fersk i duften med afdæmpede aromaer af urter og røde bær. Friske smagskomponenter af …
Rosévin: Fin balance
Sprød og ukompliceret rosé, der bare er rar at drikke. Lidt fersk i næsen uden det helt store frugtoutput. Jeg aner lidt jordbær og kirsebær, men ikke …
Mousserende: Sprøde lyserøde bobler
Limoux-distriktet i det sydlige Frankrig har en århundredgammel tradition for at producere mousserende vine. Den såkaldte champagnemetode er anvendt i …
Hvidvin: Ren og stram
Ren og stram riesling helt befriet for den fedme, som ofte opleves i alsacevinene. Masser af mineralske toner. Også et tropisk strejf.I smagen …
Rosévin: Smyger sig indladende om tungen
Fedmefuld og cremet i næsen. Nogen tyngde fornemmes, men også tilpas friskhed. Dufter af jordbær, hindbær og en smule urter. Vinen smyger sig …














