Lidt af et udstyrsstykke. En vin, der skal præstere - og gør det. Alkoholprocenten er høj, men det fungerer faktisk uden at blive for meget af det …
Anmeldelser
Rødvin: Større oplevelser venter
Barnemord? En 3. cru i så ung en årgang bør du nok lade ligge nogle år - der venter langt større oplevelser. Når det så er sagt, er det ikke en …
Rødvin: Elegant og lang smag
Lækkert parfumeret rødvin fra det sydlige Provence. Rank og ren i frugten med duftnoter af røde og sorte skovbær, fugtig underskov og en antydning af …
Rødvin: Sødkrydret syditaliener
Sødkrydret syditaliener med nuancer af puddersukker, blomme, sveskekompot og pibetobak i næsen. Varm og solmoden i munden. Alkoholen mærkes, og de …
Rødvin: Fadkælen og frugtkoncentreret
Bourgogne-lethed får du ikke just i denne røde chassagne. Alligevel er der ingen tvivl om, at der er pinot i glasset.Mørk, dyb og stringent i …
Rødvin: Kræver tid
Solmoden i duften med aromaer af røde kirsebær, salvie og timian. Syrerig og stram i munden. Frugten er tilbageholdende og giver med nød og næppe …
Rødvin: Ren og mineralsk
Dyb violet i glasset. Frisk og ren i duften med aromaer af mørke bær - fortrinsvis brombær og solbær - samt et lille grønt strejf af urter. I munden …
Rødvin: Jeg labber den i mig
Jeg labber den i mig. Så er det sagt! Frisk, ung og blød med en henrivende duft af friske jordbær, kirsebær, grønne urter og forårsskovbund. Fornemmer …
Rødvin: Let, blød og frugtfyldig
Decideret venlig vin fra området Emilia-Romagna. Biodynamisk og relativt umanipuleret med et charmerende rustikt touch. I duften får du toner af …
Rødvin: Anti-jammy
Super seriøs zinfandel. Producenterne Mike og Kara Dunn har fået det bedste ud af druen og formået at nytænke denne type vin.Varm, men ikke …
Rødvin: Fint balanceret amarone
Min præference for amarone er ikke specielt stor efter gennem årene at have smagt mig gennem adskillige portvinslignende udgaver, der enten var for …
Hvidvin: Smækkerlækker
Flot gylden i glasset med et duftpotpourri af gule bær, citronskal, brunet smør og hø. Udpræget burgundisk i munden. Du får en fornemmelse af både …
Rødvin: Ripasso med behersket sødme
Ripasso-metoden handler om at genbruge de tørrede druer fra amarone-produktionen. Man tilsætter resterne (kvaset) til den færdige valpolicella-vin, …
Rødvin: En tung fætter
Den lyder fransk, men vinen er ærkecalifornisk. Det er du slet ikke i tvivl om, når du får den i glasset.Ekspressiv og likøragtig i næsen med …
Rødvin: I vild udvikling
Du kan sagtens gå ombord i denne enkeltmarks-rôtie fra pragtårgangen 2019, men vær forberedt på, at vinen stadig er i vild udvikling. Jeg gjorde mig …