4. cru-slottet Beychevelle har en lille sidegesjæft i form af de mere prisfornuftige Grand Bateau-vine, der reelt fremstilles af vinhuset Maison …
Frankrig
Hvidvin: Spiller på de mineralske toner
Strågylden vin, der spiller på de mineralske toner. Jeg dufter muslingeskaller, østers og fiskerihavn. Til gengæld svag i frugten - ja, nærmest …
Hvidvin: Fedme og fin mineralitet
Rund og let drikkelig vin med fedme og fin mineralitet. Dufter af østersskaller, gule stenfrugter og noget røget af en art. I munden breder sig noter …
Hvidvin: Udpræget skaldyrsvin
Frisk, aromatisk sag med fine mineralske undertoner. En udpræget skaldyrsvin skabt til umiddelbar drikkeglæde. Næsen har tydelig sauvignon-karakter - …
Rødvin: Intens, moden frugt
Skøn, parfumeret bærnæse: Solbær, blåbær og kirsebær samt et touch af blomme. Frugten er virkelig ren i udtrykket - nærmest som at stikke næsen i en …
Hvidvin: Høj klasse
Flere af Bordeaux’ grand cru-slotte opererer også med en mindre produktion af hvidvin. Her er det 3. cru-slottet Cantenac Browns bud på en hvid …
Rødvin: Masser af bærfrugt
Dejlig, frugtig sag, der bedst nydes til fjerkræ, pateer eller madtærter (prøv med en quiche lorraine).I næsen masser af bærfrugt - særligt …
Rødvin: Médoc i magisk årgang
Dette cru bourgeois-slot har gennem årene præsteret vine af varierende kvalitet, men i den magiske 2010-årgang var det vanskeligt ikke at producere …
Hvidvin: Dufter af østersskaller
Navnet Coquillas betyder skaldyr og henviser til, at vinstokkene vokser på gammel havbund med store mængder af skaller fra østers og muslinger.Den …
Rødvin: Fuldt tryk på de mørke bær
Overvejende merlot-baseret bordeaux-vin med tilstrækkelig frugt og power til at gå i kødet på de fleste tungere okse-, lamme- og …
Rødvin: Rå i munden
Cairanne-vinene fra det sydlige Rhône forekommer mig ofte at være i den rustikke afdeling. Denne udgave er ingen undtagelse. God, dyb koncentration i …
Rødvin: Elegant … og voldsom
Denne vin kunne jeg godt være fristet til at drikke juleaften. Den er ung, så giv den luft, og langsomt vil den indledende urtestramhed fortage sig og …
Rødvin: Forbløffende drikkemoden
Cru bourgeois med pil opad - derfor tilføjelsen ”supérieur”. Forbløffende drikkemoden. I næsen lækker koncentration af sorte kirsebær, solbær og …
Rødvin: Let og behagelig sødme
Blød og blid bordeaux-næse, men også kødfuld. Dufter af blomme, sorte kirsebær og hyggelig kolonialhandel. I smagen kommer der pænt med power. Vinen …
Mousserende: Sløve bobler
Denne crémant egner sig bedst som aperitif med lidt spredte kanapeer til. Duften forekommer en anelse tung og sødlig med toner af æblegrød og …