Fint krydret duft med frugtnoter af blomme, kirsebær og solbær. Desuden en antydning af bark. Flot og fyldig i munden. Smagen har tydelig …
Frankrig
Rødvin: Fylder godt i munden
Beaujolais er en del af Bourgogne, og jeg medgiver, at visse af vinene fra denne sydligste del af regionen kan have lidt bourgogne-karakter. F.eks. …
Rødvin: Let syrlig og emaljeudtørrende
Efter åbning temmelig kostaldshørmende, men det aftager hen ad vejen og giver plads til aromaer af vilde brombær og krydderurter - primært timian og …
Rødvin: Lidt tynd på frugten
Jeg er ikke helt oppe at ringe over Avirons bud på en fleurie fra gamle vinstokke. Den brager ikke rigtig igennem. Stram, tør i afslutningen og …
Rødvin: Fra før Bordeaux gik af lave
Kunne du tænke dig at smage bordeaux, som den smagte, før verden gik af lave? Så skal du prøve denne saint-emilion. Den rummer alt det, Robert Parker …
Rødvin: Kølig og frisk
Vinene fra Moulin-à-Vent har en særlig, indbygget holdbarhed og er oftest de af beaujolais-vinene, som udvikler sig bedst med alderen. Denne 2017’er …
Rødvin: Proppet med modne bær
Mørk i glasset og ligeledes i duften med indslag af blomme, sorte kirsebær og brombær iklædt en anelse grønne krydderurter og muld. Mundfornemmelsen …
Rødvin: Drikkemoden, blød og rar
Klassisk bordeaux-næse med nuancer af solbær og solbærblade, spidset blyant og noget animalsk. 2017 er ikke en stor årgang i Haut-Médoc, men der er …
Rødvin: Fin, lille beaujolais
Denne generiske beaujolais forekommer en smule spinkel i forhold til de vine, der kommer fra cru-områderne. Trods høst fra ældre vinstokke træder …
Rødvin: Giv den tid
Moulin à Vent-vinene er normalt ganske gemmeværdige, og det gælder også denne unge sag fra Richard Rottiers, som i sit nuværende stadie bevæger sig …
Rødvin: Mørk beaujolais
Denne historiske ejendom producerer et udvalg af cru’er i Beaujolais. Denne fleurie er til den mørke side med cremede duftnoter af blomme og kirsebær, …
Rødvin: Lidt for rundt og pænt
Fin friskhed og blød, mørk frugt. Det er, hvad du får, når du skænker denne morgon i glasset og snuser ind. Aromaer af blomme, boysenbær og dugvåd …
Rødvin: Tæt, krydret og sødmefuld duft
Cairanne i det sydlige Rhône er kendt for vine i en mørk og ofte mere rå og rustik stil. I denne unge udgave præsenterer vinen sig med indbydende …
Rødvin: Ikke på neuf-niveau
Yngste søster i Vaudieu-klanen er allerede givet fri og gør desværre ikke meget væsen af sig. I næsen indslag af brombær og kirsebær, men ingen …
Rødvin: Hård nød at knække
I næsen markant animalske aromaer. Primært rå bacon, som får følgeskab af finkværnet peber og parfumerede toner af blåbær og solbær. Ung bandol-vin …