Super seriøs zinfandel. Producenterne Mike og Kara Dunn har fået det bedste ud af druen og formået at nytænke denne type vin.Varm, men ikke …
Rødvin: Fint balanceret amarone
Min præference for amarone er ikke specielt stor efter gennem årene at have smagt mig gennem adskillige portvinslignende udgaver, der enten var for …
Hvidvin: Smækkerlækker
Flot gylden i glasset med et duftpotpourri af gule bær, citronskal, brunet smør og hø. Udpræget burgundisk i munden. Du får en fornemmelse af både …
Rødvin: Ripasso med behersket sødme
Ripasso-metoden handler om at genbruge de tørrede druer fra amarone-produktionen. Man tilsætter resterne (kvaset) til den færdige valpolicella-vin, …
Rødvin: En tung fætter
Den lyder fransk, men vinen er ærkecalifornisk. Det er du slet ikke i tvivl om, når du får den i glasset.Ekspressiv og likøragtig i næsen med …
Rødvin: I vild udvikling
Du kan sagtens gå ombord i denne enkeltmarks-rôtie fra pragtårgangen 2019, men vær forberedt på, at vinen stadig er i vild udvikling. Jeg gjorde mig …
Rødvin: Kødfuld
Laber mundfuld fra Toscana produceret på et blend af lokale og internationale druer. Dufter af blomme og meget modne kirsebær på kanten til Mon …
Rødvin: Knap så markant frugtprofil
Sydtysk varme i næsen med et friskt præg af urter. Let krydret. Nydelig frugt med toner af mørke kirsebær og brombær. Urtetonerne melder sig ligeledes …
Rødvin: Tydelige vaniljetoner
Vanilje. Et tydeligt tegn på brugen af ny eg i lagringen af en vin. Forekommer det i denne udgave? Både ja og nej. Duften har ganske vist toner af …
Rødvin: Yderst velproduceret
Moden og drikkeklar, men kan sagtens ligge 3-5 år mere. Denne brunello rummer præcis det, den skal: En fornem duft af muld, cigarkasse, …
Rødvin: Lige moden nok
Duften er moden med begyndende tertiære noter - særligt på andendagen. Også en smule rustik med et hint af hængt kød og jordbærmarmelade. Virkelig …
Hvidvin: Saftspændte frugter
Saftig og sprød sag, der kunne minde om chablis, men såmænd stammer fra det nordvestlige Spanien. Dufter frisk og mineralsk. Aromaer af kvæde, …
Rødvin: Saftig, men med tør afslutning
Velproportioneret zinfandel, som gør sig godt til barbecuemarineret kød. Duften har tunge, pebrede toner med et spicy chilinip og et hint af tobak. …
Rødvin: Let og læskende
Generisk bourgogne fra en topproducent. Dog ikke stor vin. Frugten er tilbageholdende i duften - kirsebær og umodne brombær. Hertil kommer lette …
Rødvin: Ripasso look-alike
Lidt mager udgave af en ripasso look-alike lavet på tørrede druer, men den går glimrende til en gang pasta med tomatsovs.Duften har grønlige og …