Dufter svagt animalsk - og alligevel også delikat parfumeret. Ganske frisk i næsen med toner af lyse kirsebær og melon samt et hint af skovjordbær. I …
Anmeldelser
Rødvin: Fuldendt oplevelse
Her rammer vi 5 af de helt store stjerner. Sapaio i 2016-udgaven er indbegrebet af det, der forstås ved en ægte supertoscaner: God længde, masser af …
Hvidvin: Ekspressiv riesling
Utroligt ekspressiv riesling. Tætpakket med frugt og proppet med mineralitet. I næsen en flot, flintet duft. Citrus i flere nuancer - både syrlige og …
Rødvin: Moden og mægtig
Varm, sødmefuld duft af brændt sukker, blommekompot, sveske og chokolade. En anelse animalsk og urtekrydret. I munden stringent og vinøs med noter af …
Rosévin: Nydelig terrassebasker
Pink provence-vin i den lette ende. Tilpas frisk og ufarlig til, at man nemt kan skylle et par glas ned i solen. Jeg dufter ribs og røde kirsebær i et …
Rødvin: Syrlige bær
Cabernet sauvignon-domineret sag hjulpet på vej af et pænt splash merlot og et par dråber syrah. Frugten er en smule underspillet. Dufter svagt af …
Rødvin: Varm og poleret syrah
knap så meget kant som i køligere og mindre vellykkede årgange. Søger du salami-noter, groft kværnet peber og oliventapenade, skal du nok gå uden om …
Rosévin: Pink Chanel
På mine mange sommerferier i Provence har jeg indtaget utallige glas af den charmerende rosé fra øen Porquerolles. Dengang var vinen nærmest …
Rødvin: En snert af Sassicaia
Andenvinen til berømte Sassicaia har noget mere at byde på end lillebror Le Difese fra samme årgang. Her mødes cabernet sauvignon med merlot i et …
Rødvin: Oplagt til lam
Det traditionsrige vinhus Brotte fremstiller vine fra det meste af Rhône - både i syd og nord. Denne sag fra det nordlige Saint Joseph lavet på ren …
Rødvin: Varm og ekstremt moden
Absolut drikkeklar bourgogne. Særligt på andendagen viser den sin charme og styrke. Dufter af vissent løv i skovbunden, modne, mørke bær og blomme. …
Rødvin: Mørke bær, urter og egetræ
Ristet og brændt i duften - og det er måske ikke så sært. Vinen har nemlig fået 14 måneder på barriques (små, nye egefade). Noter af mørke bær og …
Mousserende: Sådan skal dét gøres
La Cuvée fra Laurent Perrier er en af de champagner, man ikke kan sætte en finger på. Velkomponeret og balanceret, som kun de store, velansete …
Rosévin: Bedre sidste sommer
Ikke al rosévin ældes med ynde. De fleste roseer har faktisk bedst af at blive drukket samme år, som de frigives. Ryger der yderligere et år på, …
Rødvin: Toscanas svar på saint-émilion
Ren merlot-vin, som let kunne forveksles med en moderne saint-émilion. Varm i duften med indslag af blomme, syrligt kirsebær og vanilje og en svag …














