Tæt i duften med en koncentration af mørke bær, kødglace og vanilje. Smagen døjer med en markant, farinagtig sødme. Jammy noter af solbær og …
Anmeldelser
Rødvin: Mangler noget tyngde
Selv om dette er tænkt som en let vin, kunne jeg godt bruge bare en smule mere tyngde. Jeg synes, den dør lidt på midtpaletten, og syren tager for …
Hvidvin: Frisk og sprød sydafrikaner
Druen chenin blanc kendes under navnet steen i Sydafrika, men flere og flere producenter vælger at benytte den internationale (franske) betegnelse. …
Rødvin: Fleurie med gods i
Dette er på ingen måde en let og læskende vin, som mange ellers kan have en forventning om, når der skænkes beaujolais i glasset. Tværtimod. Der er …
Rosévin: Gumpetung og bolsjeagtig
Janasse er toppen af poppen i Châteauneuf du Pape, men fordi man er god til at lave rødvin, behøver det samme ikke at gøre sig gældende, når det …
Rødvin: Blød og behagelig med en let sødme
Blød og behagelig vin med en let sødme. Varm i duften, der har en let brændt karakter og noter af kakao, mørke bær og solsvedne urter. Smagen …
Rosévin: Perfekt til terrassen
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg foretrækker rosévinene fra det sydlige Frankrig - og allerhelst dem fra Provence. Med denne vin er vi dog …
Rødvin: Lille bordeaux i fin form
2017 er kendetegnet ved knap så mindeværdige bordeaux-vine, når de kommer fra de ”mindre” producenter i periferien af Médoc og Saint-Emilion. Dette er …
Rødvin: Varme, sødme og styrke i flot balance
Med den fortrinsvis syrah-baserede prestigevin Il Carrubo formår danske Peter Vinding-Diers at forene varme, sødme og styrke på en måde, så alt går op …
Rødvin: God allround-rioja
Behagelig, men dog en anelse mainstream-agtig rioja. I duften er der solbær, boysenbær, vanilje og en let krydring. Fadtonerne er fint afdæmpede, men …
Hvidvin: Sprød sicilianer
Der er en ganske pæn dybde i denne hvide sicilianer frembragt på den lokale drue inzolia og en mindre mængde chardonnay. Vinen har en vulkansk og let …
Rødvin: Cremet mundfylde
Etna-druen nerello mascalese gør sig rigtigt godt i denne vin fra vulkanens skråninger. Spændende næse med indslag af skovbæryoghurt, …
Rødvin: Stadig på saftevandsstadiet
Et besøg i kældrene hos en vinproducent kan være en charmerende oplevelse. Også at få en smagsprøve på den ufærdige vin direkte fra tanken. Men når …
Rødvin: Temmelig træt
En brunlig kant i glasset antyder ælde i vinen, og det understreges af duften, der med noter af efterårsløv, gammel skuffe og tørret frugt signalerer …
Rødvin: Ung og ukompliceret
Col d’Orcia producerer fremragende brunello, men i producentens store portefølje finder man også en ung og ukompliceret dagligvin lavet på sangiovese …