Smukt parfumeret med nuancer af skovbær, viol, jasmin, fugtig skovbund, cedertræ og Mon Cheri-chokolade. Åh, så ædelt, som kun bordeaux kan være. …
Merlot
Rødvin: Knap så klassisk som 2016’eren
Efter at have testen samme vin i den på papiret lidt stærkere årgang 2016 (https://vinstyrke2.dk/anmeldelser/roedvin-dybe-parfumerede-toner/) kan jeg …
Rødvin: Dybe, parfumerede toner
Cru Bourgeois-vinene fra Médoc-halvøen kan ofte være gode køb, og særligt i en årgang som 2016, der anses for en af de helt store og klassiske, får du …
Rødvin: Næsten for voldsom
Det virker nærmest, som om producenten bag denne vin har skullet bruge alt, hvad han havde, af druemateriale. Ned i pressen med det hele - og så ser …
Rødvin: Konfiterede kirsebær
Luksus-chianti, der går rent ind, hvad angår modenhed og drikkevenlighed. Der er ikke mange 2015’ere på markedet længere, så benyt lejligheden til at …
Rosévin: En hyggelig bagatel
Denne sommer-sællert er umådelig let at slubre i sig, men nogen stor rosé bliver den aldrig. Det er nok heller ikke meningen, og mindre kan også gøre …
Rødvin: Sådan skal god chianti smage
Volpaia er topproducent, og det fornemmes tydeligt i denne basis-chianti, som har alt det, der gør det værd at drikke sangiovese-vin.Duften er …
Rødvin: Tæt på en smagseksplosion
Uigennemsigtig i glasset og med en udpræget mørk pomerol-næse præget af sorte blommer, kogechokolade, muld, tørrede urter og læder. Alderen fornemmes …
Rosévin: Et godt formål
Drikke du denne vin, bidrager du til et godt formål: Kampen mod plastaffald i de danske have. For hver solgt flaske sender forhandleren en tier videre …
Rødvin: Medium cru bourgeois
2. vinen til det relativt berømte slot Phélan Segur i Saint-Estèphe udmærker sig ved helt klassiske bordeaux-toner. En anelse tilbageholdende i næsen. …
Rødvin: Udpræget maskulin
4 stjerner kan blive til 5, hvis du giver denne pomerol tid. Den er i øjeblikket i et ungdommeligt, utilnærmeligt stadie. Og kan du ikke vente, bør du …
Rødvin: Total pleaser
Særdeles moden duft med indslag af blomme og boysenbær og et snif af vanilje. Mest markant er dog de heftige chokoladenoter. De går igen i smagen, som …
Rødvin: Fra før Bordeaux gik af lave
Kunne du tænke dig at smage bordeaux, som den smagte, før verden gik af lave? Så skal du prøve denne saint-emilion. Den rummer alt det, Robert Parker …
Rødvin: Drikkemoden, blød og rar
Klassisk bordeaux-næse med nuancer af solbær og solbærblade, spidset blyant og noget animalsk. 2017 er ikke en stor årgang i Haut-Médoc, men der er …
Rødvin: Flot balance
Denne omtrent rene tempranillo-vin (på nær nogle få dråber cabernet sauvignon og merlot) fra det hypede Ribera del Duero leverer præcis det, en vin …