Krydret og varm i duften med aromaer af mørk blomme, kakaonød og brombær. Ret ren i frugten. Smagen strutter af mørke kirsebær og brombær tilsat et …
Spanien
Rødvin: Rar i munden
Frisk og krydret sag fra området Montsant, der grænser op til det mere kendte Priorat. Næsen har indslag af hindbær og kirsebær samt en svag fadnote, …
Rødvin: Alle vil sige ”Aaaah”
Når den flyvende vinmager, franskmanden Michel Rolland engager sig i et projekt, er det sjældent uovervejet. Det gælder også hans spanske vineventyr …
Rødvin: Rå ungdommelighed
Ung, ualmindelig velkomponeret rioja, der bare skal nydes sval til nogle skiver sortfodsskinke og lidt oliven. Let parfumeret i næsen med toner af …
Hvidvin: Interessant spansk drue
Fersk og mineralsk i duften med aromaer af umoden pære, hvid melon, sten og kalk. Smagen har en del mineralitet og svagt parfumeret frugt. Ikke den …
Rødvin: Letbenet og læskende
Denne unge udgave af en rioja har lidt karakter af beaujolais, og det er ikke så sært, for vinificeringsmetoden er den samme, som ofte anvendes netop …
Hvidvin: Ren, frisk og lettere mineralsk
Ren viura-vin fra mesteren Álvaro Palacios (manden bag den berømte priorat-vin L’Ermita). En ren, frisk og lettere mineralsk rioja med syrlig citrus i …
Dessertvin: Tyktflydende
Rosiner, dadler, figner, svesker … Ja, nærmest alt inden for tørret frugt får du i duften. Denne PX-sherry er pivhamrende sød på en sært luftig måde. …
Rødvin: Saftigt udtryk
Ret rå i næsen. Helt befriet for fadvanilje. Kun ren, mørk frugt og en lille urtet undertone. Det lover godt, og smagen indfrier til dels …
Hvidvin: Hænger længe i munden
Mineralsk og syrefrisk i duften, der både rummer fine citrusnoter og noget tropisk frugt. Pære, sød melon, stikkelsbærmarmelade og mandel udgør …
Rødvin: Pebrede nuancer
Nytænkende version af rød rioja i en slankere og knap så fadtung stil. Dufter af mørke bær, finthakkede, tørrede urter og oliven tilsat et nip peber. …
Rødvin: Sublim frugtighed
Moderne tilgang til reserva-begrebet. 24 måneder på gamle egefade har ikke skabt overdreven ekstraktion, og frugten er her 5 år efter høsten stadig i …
Rødvin: Komprimeret, mørk bærfrugt
Nr. 2 vin fra den prestigefyldte bodega Sei Solo. En blæksort ribera-bamse, der oser af komprimeret, mørk bærfrugt, vanilje og kakaotung chokolade. …
Rødvin: Godt håndværk
Godt håndværk. Simpelthen. Der er ikke en finger at sætte på denne vellavede rioja fra altid solide Marqués de Riscal.Du får dejlig duft af mørke …
Rødvin: Blid, rund og cremet
Reserva med 10 år på bagen. Kan det mærkes? Ikke umiddelbart. Dufter fint krydret med indslag af blomme, kirsebær, boysenbær og chokolade. Fylder godt …